Rx 6800 üm var valo da VS fps düşüşler oliyor 150 ye kadar r 5 5600 işlemci var darboğaz vs de dir gibi hisetim işlemci mi yükseltmek istiyorum am4 işlemci olarak güzel bi işlemci tavsiyesi yani bu fps çok saçma geliyor
r7 5700x oneririm 2 gün önce aldım sıkıntısız 10 numaraRx 6800 üm var valo da VS fps düşüşler oliyor 150 ye kadar r 5 5600 işlemci var darboğaz vs de dir gibi hisetim işlemci mi yükseltmek istiyorum am4 işlemci olarak güzel bi işlemci tavsiyesi yani bu fps çok saçma geliyor
5800x3d, 150ye düşmemeli macunu eskimiş olabilirRx 6800 üm var valo da VS fps düşüşler oliyor 150 ye kadar r 5 5600 işlemci var darboğaz vs de dir gibi hisetim işlemci mi yükseltmek istiyorum am4 işlemci olarak güzel bi işlemci tavsiyesi yani bu fps çok saçma geliyor
Önce sıcaklıkları hızları kontrol et ki boşa masraf yapmayasın tavsiyem msi afterburnerdan bi göz gezdir anlıyorsan anlamıyorsan at yardımcı olalımRx 6800 üm var valo da VS fps düşüşler oliyor 150 ye kadar r 5 5600 işlemci var darboğaz vs de dir gibi hisetim işlemci mi yükseltmek istiyorum am4 işlemci olarak güzel bi işlemci tavsiyesi yani bu fps çok saçma geliyor
4 5 ayda bir değiştiriyorum **5800x3d, 150ye düşmemeli macunu eskimiş olabilir
İşteyim eve gidiyim daha rahat ilgilenicrmÖnce sıcaklıkları hızları kontrol et ki boşa masraf yapmayasın tavsiyem msi afterburnerdan bi göz gezdir anlıyorsan anlamıyorsan at yardımcı olalım
Ankartım dan dolayı am 4 diyorum masraf çıkarmasın fazla bütce sıkıntı5700x3D. DDR4'de kalmak istiyorsan alınabilecek en iyi işlemci bu.
Önce sıcaklıkları hızları kontrol et ki boşa masraf yapmayasın tavsiyem msi afterburnerdan bi göz gezdir anlıyorsan anlamıyorsan at yardımcı olalım
5700x3D. DDR4'de kalmak istiyorsan alınabilecek en iyi işlemci bu.
5800x3D alınmaz, 5700x3D ile performans farkı yok üstelik hem daha fazla ısınıyor ve daha pahalı.
5800x3d, 150ye düşmemeli macunu eskimiş olabilir
r7 5700x oneririm 2 gün önce aldım sıkıntısız 10 numara
5700x3D al geç.4 5 ayda bir değiştiriyorum **
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşteyim eve gidiyim daha rahat ilgilenicrm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ankartım dan dolayı am 4 diyorum masraf çıkarmasın fazla bütce sıkıntı
Haftalardır araştırıyorum ve 5700x3D alman gerektiğini düşünüyorum. Hem beklentini fazlasıyla karşılar hem ddr4 hem de şimdi alsan en az 2 yıl hiçbir yükseltme yapamayacağın kadar yeterli.Rx 6800 üm var valo da VS fps düşüşler oliyor 150 ye kadar r 5 5600 işlemci var darboğaz vs de dir gibi hisetim işlemci mi yükseltmek istiyorum am4 işlemci olarak güzel bi işlemci tavsiyesi yani bu fps çok saçma geliyor
anakartın gigabyte bende mh modeli var kullanıyorumdostlar bende rx 6600 kullanıyorum r7 5700x3d geçicemde https://www.gencergaming.com/antec-nx-series-nx291-fanli-atx-atom-v2v650w-oyuncu-kasasi bu psulu kasam var ve anakartım a520m k v2 anakart sorun yaşar mıyım sıkıntı olmaz diyen var patlarsın diyen var