İşlemci test sokma

Aga yanlış takmış olmalısın 85 derece çok fazla geldi bana.
Ters takmış olma ihtimalin var mı fanları?
@DenizAktaş
Reis diğer türlü takarsan, kablo yetmez
Post automatically merged:

Macunu yanlış sürmüş olabilirsin, yanlış takmış olabilirsin. Söküp geri tak. Veya fanlar yanlış yöne bakıyor olabilir.
Reis diğer türlü takarsam kablo yetmezdi.
Post automatically merged:

@crazyreign reis ortalama 91 derece diyebilirim çoğunluk öyleydi. Tam yarım saat oldu bitiriyorum?

CPU Clock yazan şeyi tikle.
Yalnız CPU1 Clock değil ha, normal CPU Clock.
GTA 5 en yüksek grafiklerde 70 71 arası durdu reis(78 derece gördü arada ama çok hızlı indi ve 4100 4125MHZ falan gezdi). Pubg lite'da en yüksek 95 derece falan görmüştü, 70'ten pek çıkmıyor ama bazen anlık artış olabilir 74 falan düşüyor hemen. Neden oluyor öyle anlamıyorum

GTA 5 en yüksek grafiklerde 70 71 arası durdu reis(78 derece gördü arada ama çok hızlı indi ve 4100 4125MHZ falan gezdi). PUBG lite'da en yüksek 95 derece falan görmüştü, 70'ten pek çıkmıyor ama bazen anlık artış olabilir 74 falan düşüyor hemen. Neden oluyor öyle anlamıyorum
Kasan ne ?

@crazyreign Hocam ben anlamadım ya. Oyun oynadım falan BF4 girdim ultra yarım saat falan oynadım 73 74 geziyor. 81-83 e kadar bile çıkabiliyor nadiren. Bir başka arkadaş test yapmıştı. Onun testi izledim adamın AC odyssey falan 69 derece gta 5 öyle, BF5 de en fazla 75 falan mı ne görmüştüm. Bizim ki BF4 te 81 83 e kadar bile çıkabiliyor. Bir yerde hata yaptığımı da sanmıyorum. Oyunları 4100 4200 mhz arası oynatıyor. Stok fana kıyasla 15 20 derece fark var aslında ama diğer arkadaşa göre daha yüksek sıcaklıklar alıyorum. Aynı şekil stok fanda da dahil. Stok fan değerleri bende 5 derece kadar yüksekti onunkine göre .d

@crazyreign Hocam ben anlamadım ya. Oyun oynadım falan BF4 girdim ultra yarım saat falan oynadım 73 74 geziyor. 81-83 e kadar bile çıkabiliyor nadiren. Bir başka arkadaş test yapmıştı. Onun testi izledim adamın AC odyssey falan 69 derece gta 5 öyle, BF5 de en fazla 75 falan mı ne görmüştüm. Bizim ki BF4 te 81 83 e kadar bile çıkabiliyor. Bir yerde hata yaptığımı da sanmıyorum. Oyunları 4100 4200 mhz arası oynatıyor. Stok fana kıyasla 15 20 derece fark var aslında ama diğer arkadaşa göre daha yüksek sıcaklıklar alıyorum. Aynı şekil stok fanda da dahil. Stok fan değerleri bende 5 derece kadar yüksekti onunkine göre .d
Voltaja baktın mı oynarken? 1.1 V üstüne falan çıkıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Üyeler
191,042
Son üye
Prometheus4646
Geri