Normalde size anakartın üreticisinin sitesinden en güncel BIOS'u yükleyip öyle denemenizi söylerdim ancak Foxconn'un sitesi artık anakartlarla alakasız. Google'da arattığımda ürünün sitesi bile çıkmıyor. Eğer BIOS'u bulabilirseniz eski işlemcinizi takıp yeni BIOS'a geçtikten sonra yeni işlemciyi takın.
Evet tabii kiKlasik soruyu soracağım maalesef. Termal macun sürdünüz mü ?
Biostan diyorsunuz eski işlemciyi sattım ne yapacam xdNormalde size anakartın üreticisinin sitesinden en güncel BIOS'u yükleyip öyle denemenizi söylerdim ancak Foxconn'un sitesi artık anakartlarla alakasız. Google'da arattığımda ürünün sitesi bile çıkmıyor. Eğer BIOS'u bulabilirseniz eski işlemcinizi takıp yeni BIOS'a geçtikten sonra yeni işlemciyi takın.
Valla bilemiyorumBiostan diyorsunuz eski işlemciyi sattım ne yapacam xd
Aldığınız işlemcinin bozuk olma ihtimali düşündünüz mü peki..
Foxconn bios update yapmak nerdeyse imkansız. Adamların siteleri tamamen değişti.
Aldığınız işlemcinin bozuk olma ihtimali düşündünüz mü peki..
Foxconn bios update yapmak nerdeyse imkansız. Adamların siteleri tamamen değişti.
Evet çalışam sistemden söküp verdiAldığınız işlemcinin bozuk olma ihtimali düşündünüz mü peki..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Foxconn Live Update programı var onu internetten bulup deneyebilirsin şansını belki onu bozmamışlarsa... !!
Aynen, ondan olabilir, kontrol etmemiştim. Ancak sorun güç kaynağında değildir, anakart desteklemiyordur. Tam emin değilim tabii ki.@Ouzkskn @crazyreign sanırım sorun güç kaynağında ; azıcık araştırdım anakartım 95W destekli gösteriyor işlemci 125W sorunun bu olduğunu düşündüm tekrar deniyim dedim ve çalıştı PC şaka gibicpuz programından bakıyorum 125w çekiyor ve PC açık sanırım sorun güç kaynağında yetmiyor olabilir. fikirlerniz var ise paylaşırsanız sevinirim
anakart desteklemese hiç açılmaz diye tahmin ediyorum şuan kullanıyorum ve 125W çekiyor daha önceden de böyle açılmamıştı pc eski işlemciyi kullanırken hiçte aklıma gelmedi yeni işlemciyi taktıktan sonra . Ben güç kaynağından düşünüyorumAynen, ondan olabilir, kontrol etmemiştim. Ancak sorun güç kaynağında değildir, anakart desteklemiyordur. Tam emin değilim tabii ki.
Sanmıyorum, güç kaynağı marka model nedir?anakart desteklemese hiç açılmaz diye tahmin ediyorum şuan kullanıyorum ve 125W çekiyor daha önceden de böyle açılmamıştı PC eski işlemciyi kullanırken hiçte aklıma gelmedi yeni işlemciyi taktıktan sonra . Ben güç kaynağından düşünüyorum