Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci upgrade yaptım bios sıfırlanmıyor. ÇÖZENE ÖDÜL

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
@meth4sX denedikten sonra sonucu paylaşır mısın?

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmet alaca
Ram'leri ve SSD'yi çıkar BİOS'u sıfırla. BİOS'u sıfırladıktan sonra Ram ve SSD'yi takmadan O.C Profile gir orada Profil 1'e girip Save'le sonra kendi SSD ve Ram'ini taktıktan sonra O.C Profil 1'e girip Load dersen sıfırlı BİOS'u yüklemiş olursun.
Deniycem hocam. Ssd sıkıntı yaratıyor gibi geliyor bana önceki ayarlardan. Ssd takılıyken ekran gelip biosa girse sorun çözülecek diye düşünüyorum zaten.
hocam bios pilini soktukten sonra guç tusuna biraz basılı tutup sonra bırakın tekrar takın pili
ssd takılıyken ne yapıp ettiysem biosu sıfırlayamadım hocam. Ekran gelmiyor biosa sokmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi paylaşırım.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
ödül ne hocam 😁

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmet alaca

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
100 TL göndermeyi düşünüyorum.
iyiymişde hocam ödül yazsanızda yazmasanızda zaten bilgili insanlar size yardım edecekti böyle başlıkları bidaha koymanıza gerek yok parayla cevap vermiyoruz nede olsa🤠

redby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Faruk
İşlemci ram ekran kartı ssd düzgün takılı olsun bios pilini çıkarıp 10 dk sonra takıp flash bellek ile
BaşlıkAMI BIOS
Sürüm7C02v3C
Çıkış Tarihi2022-01-18
Dosya Boyutu17.65 MB bu sürümü yüklemeyi denermisiniz

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmet alaca
İşlemci ram ekran kartı ssd düzgün takılı olsun bios pilini çıkarıp 10 dk sonra takıp flash bellek ile
BaşlıkAMI BIOS
Sürüm7C02v3C
Çıkış Tarihi2022-01-18
bios pilini çıkarıp sıfırlanmıyor üstat ssd takılıyken. öyle bir durum var. bu dediğinizi flash bios seçeneğiyle yapmaya çalışabilirim ancak. Onu da ssd çıkarıp yapmam lazım muhtemelen çünkü ssd takılıyken cpu ışığı yanıyor.

redby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Faruk
Bende de o tarz olmuştu 2 pc olunca rahatcana bios yüklüyordum flasha flash butonuyla yapmadım normal M flash seçerek yaptım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
bios pilini çıkarıp 50 saniye 1 dakika kadar bekle sonra tak hocam.

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmet alaca
Bende de o tarz olmuştu 2 pc olunca rahatcana bios yüklüyordum flasha flash butonuyla yapmadım normal M flash seçerek yaptım
ssd takılıyken cpu ışığı yanıyor üstad işte. ne ekran var ne biosa sokuyor. m flash yaptırmaz yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ah keşke o kadar basit olsaydı bu konuyu açmaya gerek kalmıyacaktı :(

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmet alaca
iyiymişde hocam ödül yazsanızda yazmasanızda zaten bilgili insanlar size yardım edecekti böyle başlıkları bidaha koymanıza gerek yok parayla cevap vermiyoruz nede olsa🤠
BaşlıkAMI BIOS
Sürüm7C02v3C
Çıkış Tarihi2022-01-18
Sorunu hallettim. Ramlerden kaynaklanıyormuş ne hikmetse. Daha önce yaptığım hata şuymuş '' Dört ram'den birini 2. slota takmıştım. O şekilde biosu sıfırlamıştım. Sonrasında diğer ramleri takarken zorlanacağım için 2. slottaki rami çıkarıp tekrar baştan 4'ünü de takmıştım. Bu şekilde yaptığımda cmos sıfırlatmıyor, cpu ışığı yanıyor ve biosu açtırmıyordu. ÇÖZÜM: Tüm ramleri söküp tek ram taktım. Biosu sıfırladıktan sonra 2. slotta duran rami yerinden çıkarmadan diğer ramleri ekleyip sistemi açınca cmos sıfırlandı tekrar fakat cpu tanımaz haline dönmedi. Anladığım kadarıyla ramleri çıkarıp takmadan biosu asla sıfırlayamıyorum. Not : ramleri çıkarıp 4'ünü birden takınca da bios sıfırlanmamıştı. Saçmalık içinde saçmalık. Yardımlarınız için çok teşekkürler umarım sizin de başınıza gelmez :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom