İşlemci ve Ekran Kartı önerisi

Jtitaof

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
40000
İyi forumlar arkadaşlar, sistemimi yükseltmek istiyorum bu yüzden ekran kartı ve işlemci önerileri rica ediyorum sizlerden. Ben grafik tasarımcıyım grafik programları kullanıyorum doğal olarak render da alıyorum ayrıca oyunda oynuyorum bu ikisine de uygun bir ikili önerirseniz çok güzel olur. Kullandığım anakart MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 bütçem 40 bin tl

İyi forumlar arkadaşlar, sistemimi yükseltmek istiyorum bu yüzden ekran kartı ve işlemci önerileri rica ediyorum sizlerden. Ben grafik tasarımcıyım grafik programları kullanıyorum doğal olarak render da alıyorum ayrıca oyunda oynuyorum bu ikisine de uygun bir ikili önerirseniz çok güzel olur. Kullandığım anakart MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 bütçem 40 bin tl
Hocam sadece anakartın mı var?

İyi forumlar arkadaşlar, sistemimi yükseltmek istiyorum bu yüzden ekran kartı ve işlemci önerileri rica ediyorum sizlerden. Ben grafik tasarımcıyım grafik programları kullanıyorum doğal olarak render da alıyorum ayrıca oyunda oynuyorum bu ikisine de uygun bir ikili önerirseniz çok güzel olur. Kullandığım anakart MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 bütçem 40 bin t
Sat sistemi DDR 5 geç

Şahsen am4 yerine anakartinizi ve ramlarinizi satip ddr5 gecmenizi tavsiye ederim

Yok hocam bütün sistem kurulu sadece ekran kartı ve işlemciyi yükseltmek istiyorum
Hocam işlemci olarak 5700X3D öneririm.
Ama sıfır alma gereksiz pahalı.
Arkadaş uyguna koymuş ilana bir bak param güvende de koymuş alıp test edersin sorunsuz ise onaylarsın.
Ekran kartı olarak da bence 3080 hala akıyor. Ben çok memnunum. 14-15'e piyasada dolu 3080 var.
Facebook da GPU WORLD TURKIYE (GWT) diye bir grup var oradan temiz kart bulabilirsin.

Hocam işlemci olarak 5700X3D öneririm.
Ama sıfır alma gereksiz pahalı.
Arkadaş uyguna koymuş ilana bir bak param güvende de koymuş alıp test edersin sorunsuz ise onaylarsın.
Ekran kartı olarak da bence 3080 hala akıyor. Ben çok memnunum. 14-15'e piyasada dolu 3080 var.
Facebook da GPU WORLD TURKIYE (GWT) diye bir grup var oradan temiz kart bulabilirsin.
Darboğaz olmaz di mi hocam ona göre alırım bu ikisini

Darboğaz olmaz di mi hocam ona göre alırım bu ikisini
Pek zannetmiyorum hocam olacağını ya
5600 bile ucundan besliyor 3080i, 5700x3d rahat rahat yeter 2K çözünürlükte falan zaten hiç olmaz
Ama PSU da önemli hocam senin PSU kaç watt?
3080 biraz fazla yakıyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DM'den sana Facebook grubunun linkini attım hocam, orda bak bütçene göre her türlü kart var. Dediğim gibi 3080 işini çok rahat görür. Bütçen el veriyorsa 3080Ti baksan çok daha güzel olabilir.

millet ne zır cahilmiş adam render yapam diyor oyun işlemcisi öneriliyor kardeşim sen 5950x yada 5900x alman lazım ekran kartı olarak 5070 bakabilirsiniz

İkinci el 5900X ve 5070 bütçen için mantıklı olur.

Pek zannetmiyorum hocam olacağını ya
5600 bile ucundan besliyor 3080i, 5700x3d rahat rahat yeter 2K çözünürlükte falan zaten hiç olmaz
Ama PSU da önemli hocam senin PSU kaç watt?
3080 biraz fazla yakıyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DM'den sana Facebook grubunun linkini attım hocam, orda bak bütçene göre her türlü kart var. Dediğim gibi 3080 işini çok rahat görür. Bütçen el veriyorsa 3080Ti baksan çok daha güzel olabilir.
650w psu var

Geri