bende iyi geceler dilerim rica ederimtamamdır hocam teşekkür ediyorum iyi geceler dilerim esenlikler
6800 yıllarca kullandım hiç sorun olmadısorma hocam ya sürekli bi problem yaşatıyordu 6800 veya 6800xt de olabilir diye düşünüyorum bu kartlarda herhangi bir kronik sıkıntı veya yazılımsal sorun var mı
G2 tırt bu sisteme helesadece ekran kartı için 35-40k mı ayırıyorsun yoksa komple sistem mi ?
son 5 yıldır yazılımsal olarak sorun yok amd de.
ssd : https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,730833658.html veya https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...xceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html
bütçeye göre 2 adet attım g2 den daha fp bir dramli ssd varsa atabilirsiniz.G2 tırt bu sisteme hele
Hocam gece gece başlama gözünü severim DRAM sevdanız bitiriyor beni al SN580 geç G2 kim kibütçeye göre 2 adet attım g2 den daha fp bir dramli ssd varsa atabilirsiniz.
her şey dram demiyoruzHocam gece gece başlama gözünü severim DRAM sevdanız bitiriyor beni al SN580 geç G2 kim ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herşeyin DRAM olduğunu foruma kim yayıyor?
Dosya aktarımı konusuna girerseniz uyarı pahasına yaziyorum bunu başka hiçbir aciklamasi yok G2 ÇÖPTÜR ÇÖP. Bu adam oyun sistemi kuruyor G2 den ana ssd olmaz bu adama sn580 yine kurtarıyor. Dosya aktarımı yalamaz g2 ileher şey dram demiyoruz
daha uzun ömür ve stabil hız için çok önemli kendim nv3 kullanıyorum hızlar kafasına göre gidip geliyor belirli bir süre dosya aktarımı yapınca.
kingston olan kötü mü hocam zaten kaliteli ssd arıyorum ssd bazından da sıkıntı çektimDosya aktarımı konusuna girerseniz uyarı pahasına yaziyorum bunu başka hiçbir aciklamasi yok G2 ÇÖPTÜR ÇÖP. Bu adam oyun sistemi kuruyor G2 den ana ssd olmaz bu adama sn580 yine kurtarıyor. Dosya aktarımı yalamaz g2 ile
sandisk extreme falan bak konu sahibi arkadaşım sana diyorum G2 den ana ssd olmaz
ne kötülüğünü gördün g2 nin ? forumlarda önerilen ve genel olarak fp konusunda iyi bir ssd arkadaşım kullanıyor 4-5 senede sağlığı 83 oyun oynayacaksa okuma yazma değeri 1000 geçiyorsa çok bir fark yaratmıyor fiyatına göre gayet iyi ssd.Dosya aktarımı konusuna girerseniz uyarı pahasına yaziyorum bunu başka hiçbir aciklamasi yok G2 ÇÖPTÜR ÇÖP. Bu adam oyun sistemi kuruyor G2 den ana ssd olmaz bu adama sn580 yine kurtarıyor. Dosya aktarımı yalamaz g2 ile
sandisk extreme falan bak konu sahibi arkadaşım sana diyorum G2 den ana ssd olmaz
çok iyi hocam bütçeye göre önerdim zaten kioxia g2 ucuz fp renegade ise iyi olan.kingston olan kötü mü hocam zaten kaliteli ssd arıyorum ssd bazından da sıkıntı çektim
Renegade kefil olunacak ssd. Çok uzun süre bir sıkıntı yaşatmaz.Onu almanı tavsiye ederim.kingston olan kötü mü hocam zaten kaliteli ssd arıyorum ssd bazından da sıkıntı çektim
Ben kendim 2 ssd kullanıyorum sonradan yükseltme yaptım şehir dışına gidiyordum acil depolama lazımdı maddi açıdan da çok kısıtlıydım iyi bir 500gb yerine 1tb g2 aldım. Hele 500gb modeli tam rezalet. Ssd dosya aktarımlarında ölüyor sürünüyor yerden yere atıyor kendini gs li futbolcular gibi. Sıcaklığı gereksiz yüksek oluyor genelde. 500gb modeli daha çok ısınıyordu. Sağlığı da çok kısa sürede düştü az veri yazılmasına rağmen. 500gb de su gibi gidiyordu iki versiyonunu da kullandım şu anda da g2 1tb kullanıyorum. Ben bunları yaşadım sen kendin yaşadıysan bir artı yönü söyleyebilirsin.ne kötülüğünü gördün g2 nin ? forumlarda önerilen ve genel olarak fp konusunda iyi bir ssd arkadaşım kullanıyor 4-5 senede sağlığı 83 oyun oynayacaksa okuma yazma değeri 1000 geçiyorsa çok bir fark yaratmıyor fiyatına göre gayet iyi ssd.
çok iyi hocam bütçeye göre önerdim zaten kioxia g2 ucuz fp renegade ise iyi olan.
depolama olarak kullanılacak bir ssd zaten 2000 o/y değeri olan bir ssden fazla beklentiye girmemen lazım dosya aktarımı yapacaksan mecbur paraya kıyman lazım açıkçası nv3 alacağıma bunu alsaydım diye düşünüyorum.Renegade kefil olunacak ssd. Çok uzun süre bir sıkıntı yaşatmaz.Onu almanı tavsiye ederim.
Ben kendim 2 ssd kullanıyorum sonradan yükseltme yaptım şehir dışına gidiyordum acil depolama lazımdı maddi açıdan da çok kısıtlıydım iyi bir 500gb yerine 1tb g2 aldım. Hele 500gb modeli tam rezalet. Ssd dosya aktarımlarında ölüyor sürünüyor yerden yere atıyor kendini gs li futbolcular gibi. Sıcaklığı gereksiz yüksek oluyor genelde. 500gb modeli daha çok ısınıyordu. Sağlığı da çok kısa sürede düştü az veri yazılmasına rağmen. 500gb de su gibi gidiyordu iki versiyonunu da kullandım şu anda da g2 1tb kullanıyorum. Ben bunları yaşadım sen kendin yaşadıysan bir artı yönü söyleyebilirsin.
nv3 pek önermiyorum zaten. Ama adamın kurduğu sisteme bakın hocam bu sisteme ANA SSD olarak alıyor adam bütçesi düşük olamaz sisteme bak yani 2k verip g2 alacağına 3k verip renegade ,kc3000 gibi bir ssd alması zor olmaz. Eğer ki alamıyorsa ben beklemesini tavsiye ederdim G2 ana ssd olmaz gerek yok almaya. min sn580 falan lazım bu arkadaşa. Renegade iyidir renegade al son 1 ayda 2 arkadaşıma renegade aldık 2tb aldık biz al sana mis gibi ssd zorlasan ömürlük ssddepolama olarak kullanılacak bir ssd zaten 2000 o/y değeri olan bir ssden fazla beklentiye girmemen lazım dosya aktarımı yapacaksan mecbur paraya kıyman lazım açıkçası nv3 alacağıma bunu alsaydım diye düşünüyorum.