İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI YÜKSEK DERECEDE ISINMA ŞÜPHESİ

Termal macun çok dandik hocam. 1.93w/mk iletim değerine sahip. O da doğruysa tabii. 8 den aşağı iletim değeri olan termal macun kullanmayın mümkünse.
katılıyorum. ben termal macunu teneke bir cihazım vardı onun için almıştım

normal
win10 mu kullanıyım 10 promu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FX506HF-HN028​

Eliz HY510 Termal Macun​

fan temizliği ızgara temizliği yapıldı
sana bi öneri vereyim masaüstünü birazdaha sade yani boş tutarsan daha serin ve hızlı çalışır çok dolu olunca nedense ısıda artış hızda düşüş oluyor laptoplarda sadece oyun için kullanıyorsan gereksiz servisleri kapat gitsin şişiriyor sistemi mesela xbox gibi kullanmıyorsan

win10 mu kullanıyım 10 promu

FX506HF-HN028​

Eliz HY510 Termal Macun​

fan temizliği ızgara temizliği yapıldı
termal macunda aşırı dandikmiş onunda baya etkisi vardır

normal

sana bi öneri vereyim masaüstünü birazdaha sade yani boş tutarsan daha serin ve hızlı çalışır çok dolu olunca nedense ısıda artış hızda düşüş oluyor laptoplarda sadece oyun için kullanıyorsan gereksiz servisleri kapat gitsin şişiriyor sistemi mesela xbox gibi kullaişte
işte ben gereksiz hizmetleri ve microsoft programlarını kapatamıyorum ondan gittim hafifletilmiş işletim sistemi kullandım

termal macunda aşırı dandikmiş onunda baya etkisi vardır
doğru

arkadaşlar benim termal pad lerde çöp bunuda söylemem gerekir onunda etkisi olabilrmi

işte ben gereksiz hizmetleri ve microsoft programlarını kapatamıyorum ondan gittim hafifletilmiş işletim sistemi kullandım

doğru
sıkıntı yok masa üstünü sade tut yeter her tarafını doldurma bide arada bi

windows + r tuşlarına basarak

temp

%temp%

prefetch

recent

klasörlerini temizlersin çöp kutunu da boş tut

doğru

arkadaşlar benim termal pad lerde çöp bunuda söylemem gerekir onunda etkisi olabilrmi
usta yanlış anlamada 5 aylık laptop sıfır demişsin öyle bi yazmışsınki sanki 5 yıllık nasıl çöp olabilir 5 aylık laptopun pedleri onuda geçtim aşırı kötü ortamlarda kulanmıyosanız niye temizlşk ve bakım yaptunız

temp

%temp%

prefetch

recent

temp onları yapıyorum

usta yanlış anlamada 5 aylık laptop sıfır demişsin öyle bi yazmışsınki sanki 5 yıllık nasıl çöp olabilir 5 aylık laptopun pedleri onuda geçtim aşırı kötü ortamlarda kulanmıyosanız niye temizlşk ve bakım yaptunız
ben termal macun değiştiricektim farkettim ki kurumuş

temp

%temp%

prefetch

recent

adam pc kasıyor dememiş hocam ısınıyo demiş

temp onları yapıyorum

ben termal macun değiştiricektim farkettim ki kurumuş
tekrar diyorum hadi temizlediniz biraz öncekinin devamı termal macun hangi ara kurudu yada kurucak zamanı buldu sahra çölünde kulanmanız lazım 2 ayda bi macunun kuruması için

cihazda sıfır kasma donma var
tamam işte o arkadaş kasmaması için yapılması gerekenleri söylemiş sen benim sorulara cevap versene bi merak ettim klavyede hisetirmiyordur ısıyı

adam pc kasıyor dememiş hocam ısınıyo demiş
farkındayım boş boş konuşma serin çalışsın diye öneri yapıyorum çok biliyorsan doğrusunu yazardın boş boş gülücük atıp konunun ne olduüunu söyleyince bişey olmuyor

tekrar diyorum hadi temizlediniz biraz öncekinin devamı termal macun hangi ara kurudu yada kurucak zamanı buldu sahra çölünde kulanmanız lazım 2 ayda bi macunun kuruması için

tamam işte o arkadaş kasmaması için yapılması gerekenleri söylemiş sen benim sorulara cevap versene bi merak ettim klavyede hisetirmiyordur ısıyı
ben ilk defa dün değiştirdim macunu ama depğerler fln değişmedi

ben ilk defa dün değiştirdim macunu ama değerler fln değişmedi

farkındayım boş boş konuşma serin çalışsın diye öneri yapıyorum çok biliyorsan doğrusunu yazardın boş boş gülücük atıp konunun ne olduüunu söyleyince bişey olmuyor
hocam adam sıfır laptop dşyor yeni işletim sistemi değiştirdim diyor sen diyosinki temizle hadi dersin kasmasın diye bunun ısı üzerindeki etkisi benim hohlayarak küresel ısınmayı artırmamla aynı şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,496
Üyeler
184,173
Son üye
nisa353535353
Geri