Neler Yeni

İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI YÜKSEK DERECEDE ISINMA ŞÜPHESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
hocam adam sıfır laptop dşyor yeni işletim sistemi değiştirdim diyor sen diyosinki temizle hadi dersin kasmasın diye bunun ısı üzerindeki etkisi benim hohlayarak küresel ısınmayı artırmamla aynı şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

usta 1 günde nasıl kuruyor macun şimdi baktım kurumuş dedin
birgün değil 4 5 aay

grasdiyas

80+ Silver
hocam adam sıfır laptop dşyor yeni işletim sistemi değiştirdim diyor sen diyosinki temizle hadi dersin kasmasın diye bunun ısı üzerindeki etkisi benim hohlayarak küresel ısınmayı artırmamla aynı şey
arkadaşım adama sistem arada şişmesin diye öneri yapıyom sıfır sistem şişmiyomu sanki hiç ne boş adamsın konuyuda ne hortlatıyon anlamadım laptoplar masaüstü boş oldukça sistem şişmedikçe daha serin çalışıyor adamın sıkıntısının ısı ile ilgili olduğunu biliyorum DAHA SERİN ÇALIŞSIN DİYE ÖNERİYORUM anlamınmı kıt senin kaç defa diyecem

okumayı daha yeni mi öğreniyon sen

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
beyler ben kendi işletim sistemimdende şüpeleniyorum aslında

Shourd

80+ Gold
birgün değil 4 5 aay
anladım ben macundan bahsediyosunuz sanmıştım neyse diceklerimi yapın derim bakın tek tek anlatıyorum

1-Eğer şuanki kulandığınız modlanmış işletim sistemin virüssüz olduğundan eminseniz kulanın değilseniz windows 10 orjinal sürüme geçin

2-termal macnunuz çok dandik değiştirin derim ve ped cidden kötüleşmiş ise değiştirin

3-muhtemlen iyi bi termal macun sürünce düzelir ama düzelmez ise soğutucu alın

bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
anladım ben macundan bahsediyosunuz sanmıştım neyse diceklerimi yapın derim bakın tek tek anlatıyorum

1-Eğer şuanki kulandığınız modlanmış işletim sistemin virüssüz olduğundan eminseniz kulanın değilseniz windows 10 orjinal sürüme geçin

2-termal macnunuz çok dandik değiştirin derim ve ped cidden kötüleşmiş ise değiştirin

3-muhtemlen iyi bi termal macun sürünce düzelir ama düzelmez ise soğutucu alın

bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur
çok yardımcı olduuz teşekkür ederim

bişi daha sorucam

işletim sistemim vürüslü veya vürüssüz olduğunu nasıl öğrenebilirim
ben norton kullanıyorum temiz gözüküyor acaba vürüs nortonda gözükmeme ihtimali varmı

Shourd

80+ Gold
arkadaşım adama sistem arada şişmesin diye öneri yapıyom sıfır sistem şişmiyomu sanki hiç ne boş adamsın konuyuda ne hortlatıyon anlamadım laptoplar masaüstü boş oldukça sistem şişmedikçe daha serin çalışıyor adamın sıkıntısının ısı ile ilgili olduğunu biliyorum DAHA SERİN ÇALIŞSIN DİYE ÖNERİYORUM anlamınmı kıt senin kaç defa diyecem

okumayı daha yeni mi öğreniyon sen
1-arkadaşım sen temp dosyasını fln sil demişsin bu dosyalar 1 -2 günde dolmaz 2- bu yap dediklerinin ısı ile yakından uzaktan alakası yok denebilir sistem çok dolmadığı sürece 3-masaüstü uygulamalarını sil demişsin adam zaten oyun için modlanmış işletim sistemi kulanıyor anlicağın adamın masaüstü dolu olmaz ve sistemde virüs olmadığı sürece sistemi şişirmez onuda belirtmiştim 4-ÇOK BİLMİŞLİK YAPMA sinirimi bozuyosun

çok yardımcı olduuz teşekkür ederim

bişi daha sorucam

işletim sistemim vürüslü veya vürüssüz olduğunu nasıl öğrenebilirim
ben norton kullanıyorum temiz gözüküyor acaba vürüs nortonda gözükmeme ihtimali varmı
önerim kaliteli bi AVden bakın kaspersky bitdefender ile tam tarama olabilir adminstor bölümünden sizden başka kulanıcı varmı diye bakın sistemdeki kulanıcıları görev yöneticisi üzerindende bakabilirsiniz orada kulanıcılar var orda kimse varmı yokmu bakın ama profosyonelce saklanmışta olabilir admin veya virüs bunu içnde nolur nolmaz indirdiğiniz sistenin yorumlarına veya varsa ytdeki yorumlara fln bakın derim daha detaylı öğrenmek istiyosanızda internetten bakın derim rica ederim

grasdiyas

80+ Silver
1-arkadaşım sen temp dosyasını fln sil demişsin bu dosyalar 1 -2 günde dolmaz 2- bu yap dediklerinin ısı ile yakından uzaktan alakası yok denebilir sistem çok dolmadığı sürece 3-masaüstü uygulamalarını sil demişsin adam zaten oyun için modlanmış işletim sistemi kulanıyor anlicağın adamın masaüstü dolu olmaz ve sistemde virüs olmadığı sürece sistemi şişirmez onuda belirtmiştim 4-ÇOK BİLMİŞLİK YAPMA sinirimi bozuyosun
ne dersen de son cevabım anlama kıtlığın olduğunu düşünüyorum MASAÜSTÜ BOŞ OLUNCA SİSTEM DAHA SERİN ÇALIŞIYOR hayır onu geçtim dedimki arada bi 1 2 günde desem neyse ARADA Bİ anlıyorsun deme sistem serin çalışsın ŞİŞMESİN diye her modlu sistem kullanan adamın masa üstü boş mu oluyor ? dediklerim çok bilmişlik değil bunu biliyor herkes kendini boşa haklı yere çıkartma git okumayı da öğren

adama 1 2 günde temp doluyor onları sil demedim arada bi silersin sistem şişmesin boş çalışsın serin çalışsın diye çok boş adamsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
BEYLER SAKİN BİRBİRİNİZİN KALBİNİ KIRMAYA DEĞER BİR KONU YOK İKİNİZEDE TEŞEKKÜR EDERİM

çalıştıra netplwiz yazdım kullannıcı bi tek ben varım notrondan da tam tarama yapınca hiçbişi gözükmüyor sizce bu yeterlimi beyler

Shourd

80+ Gold
ne dersen de son cevabım anlama kıtlığın olduğunu düşünüyorum MASAÜSTÜ BOŞ OLUNCA SİSTEM DAHA SERİN ÇALIŞIYOR hayır onu geçtim dedimki arada bi 1 2 günde desem neyse ARADA Bİ anlıyorsun deme sistem serin çalışsın ŞİŞMESİN diye her modlu sistem kullanan adamın masa üstü boş mu oluyor ? dediklerim çok bilmişlik değil bunu biliyor herkes kendini boşa haklı yere çıkartma git okumayı da öğren
dediğim gibi bakın adam oyun için modlanmış diyor belliki hiç oyun için modlanmış bi işletmim sistemi kulanmamışsınız ayrıca ben MASAÜSTÜ BOŞ OLUNCA serin çalışmaz demedim böyle bi sistemde masaüstü boş olamaz dedim ayrıca arada bi deöişsin ama oyun için modlanmış kaliteli bi işletim sistemi bende kulanıyordum zamanında bu dosyaları otomatik siliyordu ve her modlu sistem masaüstü boş olmaz die bi kaide yok ama normal işletim sistemlerindeki kadar olmaz çünkü otomatik yüklü olarak gelen şeyler olmaz ve son olarak Normal bi windows kulanıcısı olsa dediklerinizbi bi kaç ayda bbi yapılabilecek doğru bi yöntem ama OYUN için modlanmışlarda bu pek geçerli değil ve bu dedikleriniz sistemde öyle 5-10 derece fark etiricek şeyler değil normal bi windowsta maks 1-2 oda bi kaç yıl temizlenmemiş ise ama yinede kusura bakmayın detaylı yazmadım neyse iyi forumlar sorun çözüldüğüne göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
dediğim gibi bakın adam oyun için modlanmış diyor belliki hiç oyun için modlanmış bi işletmim sistemi kulanmamışsınız ayrıca ben MASAÜSTÜ BOŞ OLUNCA serin çalışmaz demedim böyle bi sistemde masaüstü boş olamaz dedim ayrıca arada bi deöişsin ama oyun için modlanmış kaliteli bi işletim sistemi bende kulanıyordum zamanında bu dosyaları otomatik siliyordu ve her modlu sistem masaüstü boş olmaz die bi kaide yok ama normal işletim sistemlerindeki kadar olmaz çünkü otomatik yüklü olarak gelen şeyler olmaz ve son olarak Normal bi windows kulanıcısı olsa dediklerinizbi kaç ayda bbi yapılabilecek doğru bi yöntem ama OYUN için modlanmışlarda bu pek geçerli değil vebu dedikleriniz sistemde öyle 5-10 derece fark etiricek şeyler değil normal bi windowsta maks 1-2 oda bi kaç yıl temizlenmemiş ise ama yinede kusura bakmayın detaylı yazmadım neyse iyi forumlar sorun çözüldüğüne göre

çalıştıra netplwiz yazdım kullannıcı bi tek ben varım notrondan da tam tarama yapınca hiçbişi gözükmüyor sizce bu yeterlimi beyler​

Farway

80+ Silver
f15 ısınıyor zaten, sıvı metal deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,330
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520