İşlemci ve ekran kartıma göre 2k monitör mu alayım 1080p mi

Reaksiyon skoru
8
İşlemcim ryzen 5 7500f
Ekran kartı rog strix RX 6650xt

Monitörü 1080p mi almaliyim 2k mi almalıyım
Valorant LoL tarzı oyunları oynuyorum
Monitör hangisini alayım darboğaz yapar mı yaparsa hangisinde yapar tavsiye verirseniz çok mutlu olurum

İşlemcim ryzen 5 7500f

Monitör hangisini alayım darboğaz yapar mı yaparsa hangisinde yapar tavsiye verirseniz çok mutlu olurum
ekran kartın 8gb olduğundan 1080p daha mantıklı olacaktır 2k alıp oyunları 1080 p dede oynayabilirsin lol valoda 4k dada darboğaz olmaz :D

İşlemcim ryzen 5 7500f

Valorant oynuyorsanız 1080p tabikide 2k monitörler 27" oldukları için sorun çekebilirsiniz 1080p de ise darboğaz olmaz sorunsuz kullanırsınız

ekran kartın 8gb olduğundan 1080p daha mantıklı olacaktır 2k alıp oyunları 1080 p dede oynayabilirsin lol valoda 4k dada darboğaz olmaz :D
Valla pek anlamıyorum ama genelde oynadığım oyunlar bunlar monitör bakıyorum yok sistemin böyleyse 2k al böyleyse 1080p falan o yüzden sordum

İlerde yükseltme planınız varsa almışken 2k alın.

kafana gore takil knk ikisini de kaldirir pc. valla bu yazanlara pek takilma ortada tek bir yol yok. illa 1080p ya da illa 2k diye. istediğini sec sistemin performansi yetiyor bahsettigin oyunlara gore...

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
İşlemcim ryzen 5 7500f

2k 27' monitoru 4060 8 gb ile kullaniyorum su ana kadar tek bir oyunda tam sinirda kaldigimi gordum o da bf6 tam sinirda vram kullaniyodu kaldi ki onda bile en rahat sekilde oynadim. ben de valo lol vs takiliyorum ama 2k da, iyiki de almisim.

1080p için ideal boyut 24
Eğer ki ilerde ekran kartımı değiştirmem derseniz 1080p 24 alın

Eğer ekran kartı da yükseltecek derseniz şimdiden 27 2k alabilirsiniz

Geri