Ryzen 5 1600AF + gigabyte b450m s2h + gigabyte rx 580 4gbİşlemcini ekran kartını bir de anakartının modelini yazar mısın
Bilgisayar yeni toplandı daha hiç açılmadıDaha önceden böyle bir sorun var mıydı yeni mi yapmaya başladı.
İşlemci fanı çalışıyor mu ?
Ryzen 5 1600AF + Gigabyte b450m s2h + Gigabyte rx 580 4gb
Post automatically merged:
Bilgisayar yeni toplandı daha hiç açılmadı
Termal macun soğutucunun altında geliyor. İşlemcinin üzerine takınca soğutucuyu işlemciye yapışıyor macunİşlemci'ye termal macun sürdünüz mü ?
İşlemci fanının tam oturduğundan eminmisiniz ?
Ryzen 5 1600AF + Gigabyte b450m s2h + Gigabyte rx 580 4gb
Bilgisayar yeni toplandı daha hiç açılmadı
tahminimce içinden çıkan stok fanı kullanıyordur zaten termal macun sürülü geliyor benim tahminimce montajda bir sıkıntı varİşlemci'ye termal macun sürdünüz mü ?
İşlemci fanının tam oturduğundan eminmisiniz ?
Açıldığında işlemci fanı çalışıyor muTermal macun soğutucunun altında geliyor. İşlemcinin üzerine takınca soğutucuyu işlemciye yapışıyor macun
Klavye ışığı bile yanmıyor.tahminimce içinden çıkan stok fanı kullanıyordur zaten termal macun sürülü geliyor benim tahminimce montajda bir sıkıntı var
Fan çalışıyortahminimce içinden çıkan stok fanı kullanıyordur zaten termal macun sürülü geliyor benim tahminimce montajda bir sıkıntı var
Açıldığında işlemci fanı çalışıyor mu
Hmm bence toplattığın yere sorunu bildirmen lazımKlavye ışığı bile yanmıyor.
PSU'nun şarterini açtın mı?Klavye ışığı bile yanmıyor.
Fan çalışıyor
Klavye ışığı bile yanmıyor.
Ekran kartına taktımPSU'nun şarterini açtın mı?
Görüntü kablosunu ekran kartına takın.
Yok hazır değil. Kendimiz montaj ettikHazır sistem'mi aldınız sistemi siz mi montaj ettiniz ?
Kasanın içini çekip atar mısın.Ekran kartına taktım
Yok hazır değil. Kendimiz montaj ettik