Neler Yeni

Yardım İşlemci veya anakart bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

Görüntüyü hiç almıor değilim,yazıyı iyi okuyun lütfen.Masaüstünde sistemi ilk açtığımda yaşıyordum bu sorunu.Ekran kartı problemli çıktı.
sorunun güç kaynagından veya anakartın her hangi bir slotundan olabilir buzzer la test etmeni öneririm tüm slotları :)

Görüntüyü hiç almıor değilim,yazıyı iyi okuyun lütfen.Masaüstünde sistemi ilk açtığımda yaşıyordum bu sorunu.Ekran kartı problemli çıktı.
dostum oraya görüntüyü onboarddan al yazmışım.Denersen sende sebebi anlardın zaten.

genelde işlemcinin bozulduğu çok nadir görülür anakartsa slot slot bozulur direk komple bozulma zor elektirik gitmesi gelmesi durumlarında olabilir buzzer ile bib seslerini kontrol edebilirsin öncelikle güç kaynagından şüphelenmelisin bu durumlarda umarım yararlı olmuştur iyi günler dilerim :)
Ekran kartı rx 570 armor.Bu sorun hep bu kartı kullananlarda var nedense.Kronik arızalı gailba.1 yıl sorun yapmamıştı gerçi.Fırın gibi ısınması hariç.

sorunun güç kaynagından veya anakartın her hangi bir slotundan olabilir buzzer la test etmeni öneririm tüm slotları :)
Ben anlatamadım galiba.Servis ekran kartına onarım yapıldı diye belirtti.Anakart dahil diğer parçalarda denendi problem yok dediler.

işlemci bozuksa=Açılmaz.

RAM bozuksa=Sürekli yeniden başlatır.

HDD veya SSD bozuksa: İşletim sistemi çalışmaz veya yavaşlama yada donmalar olur.

Anakart bozuksa: İşte bunu anlamak zordur.

işlemci bozuksa=Açılmaz.

HDD veya SSD bozuksa: İşletim sistemi çalışmaz veya yavaşlama yada donmalar olur.

Kilitlenip,görüntüde kesilmede ekran kartında oluyor diyor çoğu kişi.Çünkü o sırada kasa çalışmaya devam ediyor.Armor rx 570 kullanıyorum.Bu modeli kullanıp sorunsuz deneyim yaşayan var mı çok merak ediyorum doğrusu.Benim gibi problemleriniz varsa ilk aklına ekran kartı gelsin.Ben kartı verdim,verdiğim günden hemen sonra,onarım yapılacağı bilgisini aldım.

Görüntü ayarların veya driverların bozulmuş olabilir yan progrmalar vs kurulu ise, bilgisayarı yeniden başlat tam hdd yi boot edeceği sırada F8 tuşuna bas gelişmiş işletim sistemi seçeneklerinden vga görüntü modunu etkinleştir, bu ekran kartı sürücünü devre dışı bırakacak ve bilgisayar windows sürücüsü ile açılacak bak baklım aynı şeyi bir daha yapıyormu yapmazsa sorun driver da yaparsa sorun ekran kartında büyük ihtimalle yapmayacak, driverlarını tamamen kaldır, sonra sistemi yeniden başlat internetten son driverını indir ve temiz bi kurulum yapmayı dene

işlemci bozuksa=Açılmaz.

Önceki konuma bakma ihtimaliniz var mı?

Görüntü ayarların veya driverların bozulmuş olabilir yan progrmalar vs kurulu ise, bilgisayarı yeniden başlat tam hdd yi boot edeceği sırada F8 tuşuna bas gelişmiş işletim sistemi seçeneklerinden vga görüntü modunu etkinleştir, bu ekran kartı sürücünü devre dışı bırakacak ve bilgisayar windows sürücüsü ile açılacak bak baklım aynı şeyi bir daha yapıyormu yapmazsa sorun driver da yaparsa sorun ekran kartında büyük ihtimalle yapmayacak, driverlarını tamamen kaldır, sonra sistemi yeniden başlat internetten son driverını indir ve temiz bi kurulum yapmayı dene
Sisteme format atmıştım,amd nin sitesinden optional olan bir sürücü indirmiştim,yine aynı sorun baş göstermişti.Yani formattan sonrada devam etmişti bu problem.

şöyle bişi diyim ozaman sorun hala ekran kartında ise verdiğiniz serviste bu ürünün sorunlu olduğunu söylemiş degişim talep edin veya ürün fiyatında çek talep edin sonuçta garantiniz varsa madur etmemeleri gerekiyor sorunu çözememişler bu durumda öyle degilmi ?

şöyle bişi diyim ozaman sorun hala ekran kartında ise verdiğiniz serviste bu ürünün sorunlu olduğunu söylemiş degişim talep edin veya ürün fiyatında çek talep edin sonuçta garantiniz varsa madur etmemeleri gerekiyor sorunu çözememişler bu durumda öyle degilmi ?
Yok hocam,daha sistemi tamamen toplayıp denemedim,ekran kartı dışındaki parçalarda servisteydi çünkü.

Geri