gaclaruhgelio
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 292
3200g abiİşlemcin nedir dostum?
Evet, yüksek o zaman dostum.3200g abi
Abi dün görmedim mesajını kusura bakma. Benim işlemcim apu olduğu için fps düşüsü yaşar mıyım şu an çok memnunum tek kanal ram olmasına rağmen cs go 130-160 fps alıyorum inanılmaz memnunum yaniEvet, yüksek o zaman dostum.
Core Performance Boost kapatabilirsin.
Kapatınca boost yapmayacak ve voltaj 1.1 V falan olacak.
FPS düşüşü yaşamazsın dostum, voltaj 1.8 V olsa bile aynı FPS'i alırsın, ama daha fazla ısınır işteAbi dün görmedim mesajını kusura bakma. Benim işlemcim apu olduğu için fps düşüsü yaşar mıyım şu an çok memnunum tek kanal ram olmasına rağmen cs go 130-160 fps alıyorum inanılmaz memnunum yani
Abi işin garip tarafı yani gerçekten yoran oyunlar var mesela cities skylines 60 dereceyi geçmiyorum boşta 35 derece. Hatta ryzen mater stres testinde 50 dereceyi geçmiyorumFPS düşüşü yaşamazsın dostum, voltaj 1.8 V olsa bile aynı FPS'i alırsın, ama daha fazla ısınır işte.
Stock soğutucu ile tabiAbi işin garip tarafı yani gerçekten yoran oyunlar var mesela cities skylines 60 dereceyi geçmiyorum boşta 35 derece. Hatta ryzen mater stres testinde 50 dereceyi geçmiyorum
1.88 V olamaz dostum, Core Performance Boost'u kapatıp hiç olmaz, bir yanlışlık var.@crazyreign şimdi core boostu kapattım. 1.88v gözüküyor biosta ama windows aşırı derece yavaşladı şu an.
Pardon 1.188 miş. Yani bu konularda yeniyim. Şu an görev yöneticisinde farklı ghz değeri var ryzen masterda farklı değerler var. Stock kullanırım diye düşündüm ama 1.4v görünce tedirgin oldum. Oc yapan insanlar bile 1.3de mucize yaratıyor1.88 V olamaz dostum, Core Performance Boost'u kapatıp hiç olmaz, bir yanlışlık var.
Ryzen Master'dan veya AIDA64'ten bak bakalım voltaja.