İşlemci voltajı yüksek mi?

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Beyler biosa girdim işlemci voltajı 1.4 gibi değerler bunun normali 1v değil mi.
Nıt:stock hali hiç ellemedim

Ekler

• 998AD220-BEFD-460D-91CB-A3BCF533AE8A.jpeg
    998AD220-BEFD-460D-91CB-A3BCF533AE8A.jpeg
    1.8 MB · Hit: 49
Evet, yüksek o zaman dostum.
Core Performance Boost kapatabilirsin.
Kapatınca boost yapmayacak ve voltaj 1.1 V falan olacak.
Abi dün görmedim mesajını kusura bakma. Benim işlemcim apu olduğu için fps düşüsü yaşar mıyım şu an çok memnunum tek kanal ram olmasına rağmen cs go 130-160 fps alıyorum inanılmaz memnunum yani

Abi dün görmedim mesajını kusura bakma. Benim işlemcim apu olduğu için fps düşüsü yaşar mıyım şu an çok memnunum tek kanal ram olmasına rağmen cs go 130-160 fps alıyorum inanılmaz memnunum yani
FPS düşüşü yaşamazsın dostum, voltaj 1.8 V olsa bile aynı FPS'i alırsın, ama daha fazla ısınır işte :D.

FPS düşüşü yaşamazsın dostum, voltaj 1.8 V olsa bile aynı FPS'i alırsın, ama daha fazla ısınır işte :D.
Abi işin garip tarafı yani gerçekten yoran oyunlar var mesela cities skylines 60 dereceyi geçmiyorum boşta 35 derece. Hatta ryzen mater stres testinde 50 dereceyi geçmiyorum
Post automatically merged:

Abi işin garip tarafı yani gerçekten yoran oyunlar var mesela cities skylines 60 dereceyi geçmiyorum boşta 35 derece. Hatta ryzen mater stres testinde 50 dereceyi geçmiyorum
Stock soğutucu ile tabi
Post automatically merged:

@crazyreign şimdi core boostu kapattım. 1.88v gözüküyor biosta ama windows aşırı derece yavaşladı şu an.

Son düzenleme:
@crazyreign şimdi core boostu kapattım. 1.88v gözüküyor biosta ama windows aşırı derece yavaşladı şu an.
1.88 V olamaz dostum, Core Performance Boost'u kapatıp hiç olmaz, bir yanlışlık var.
Ryzen Master'dan veya AIDA64'ten bak bakalım voltaja.

1.88 V olamaz dostum, Core Performance Boost'u kapatıp hiç olmaz, bir yanlışlık var.
Ryzen Master'dan veya AIDA64'ten bak bakalım voltaja.
Pardon 1.188 miş. Yani bu konularda yeniyim. Şu an görev yöneticisinde farklı ghz değeri var ryzen masterda farklı değerler var. Stock kullanırım diye düşündüm ama 1.4v görünce tedirgin oldum. Oc yapan insanlar bile 1.3de mucize yaratıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,175
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri