İşlemci yükseltme önerisel

Reaksiyon skoru
17
Beyler görseldeki gibi işlemcim ve anakartım mevcut 16 gb ram ve 300 hz monitörum var valorantta stabil 300 fps üzeri verebilicek şekilde işlemcimi yükseltmek istiyorum sizce nasil bir adım izlemeliyim anakartla beraber mi yoksa sadece işlemcimi yükseltmem yeterli olur mu ? Ayrıca ekran kartım zotac rtz 3050 8 gb normal 2 fanlı versiyon

Ekler

• 1000037870.webp
    1000037870.webp
    95.4 KB · Hit: 33
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
3050 yi satmakla başlayın derim, üstüne koyup en azından 4060 vs çekebilitsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Darboğazsız 4060 a kadar besleyebilir.
Bu anakarta yalnızca 11. Nesil cpu takılabilir

Beyler görseldeki gibi işlemcim ve anakartım mevcut 16 gb ram ve 300 hz monitörum var valorantta stabil 300 fps üzeri verebilicek şekilde işlemcimi yükseltmek istiyorum sizce nasil bir adım izlemeliyim anakartla beraber mi yoksa sadece işlemcimi yükseltmem yeterli olur mu ? Ayrıca ekran kartım zotac rtz 3050 8 gb normal 2 fanlı versiyon
Bütçe nedir ?

Hocam valla elimdekini satip üzerine ek yapip önerebileceğinizi alabilirim sanirim
ekran kartı , anakart , işlemci satıp değişebilirsiniz 2. el rtx 3070 alıp b650m s2h anakart ve 7500f alsanız istediğiniz fpsleri çok rahat görürsünüz ben rtx 3070 ve 5600x ile 450 görüyorum stabil

Hocam işlemcinizi yükseltmek için i7 11.nesile falan geçmeniz lazım ki buda bu kadar eski bi soket için çok gereksiz bi masraf eğer bütçe varsa komple kasayı satıp yeni sistem almanızı öneririm eğer bütçe yoksa da parça parça ilerleyebilirsiniz mesela en başta am5 tabanlı bi sisteme geçmek sonrada ekran kartını yenilemek vs gibi

İ7 11700K/11700KF falan alınabilir.

Hocam parça başı 3 ila 5 k üzerine ekleyebilirim piyasa fiyarları nedir şuan işlemci anakart ekran kartımın tam detayini bilmiyorum
O zaman bir şey satılmadan bütçe 20k civarı diyebiliriz. Komple sistemi de satsan 30k ya yakın para olur. 7500f 5060 sistem alınabilir.

Geri