En ıygun maliyete overclock atabilirsiniz sıfır tl işlemci istiyorum derseniz bütçe verin5500 var ben bunu en uygun maliyetle neye yükseltsem performans artar pubg de falan yetmıyor
10 fps az be 90 100 e düşüyor bazen yogun yerlerde biraz daha lazım5600 en f/p geçiş olur oyunlar da +10 fps fark olur
kardeşim 144 hz monitörüm var pubgde fps aşağısına düşssün istemiyorum işte ona göre en uygun bütçede öneri yapabilirsinEn ıygun maliyete overclock atabilirsiniz sıfır tl işlemci istiyorum derseniz bütçe verin
steam pubg mi ayrıca 10 fps değil falzası artar 5600 ile ekran kartınız ne son olarak bütçe verin en ugun ne yani günümüzde uygun saçma bi kelime kimisi 10 bin TL'ye bile hiç bişi diyor kimi öğrenciye 100tl bile önemli10 fps az be 90 100 e düşüyor bazen yogun yerlerde biraz daha lazım
kardeşim 144 hz monitörüm var pubgde fps aşağısına düşssün istemiyorum işte ona göre en uygun bütçede öneri yapabilirsin
parada sıkıntı yok ama çokta ucuk olmasın durumum iyi ama fazla vermek istemiyorumsteam pubg mi ayrıca 10 fps değil falzası artar 5600 ile ekran kartınız ne son olarak bütçe verin en ugun ne yani günümüzde uygun saçma bi kelime kimisi 10 bin TL'ye bile hiç bişi diyor kimi öğrenciye 100tl bile önemli
steam pubgparada sıkıntı yok ama çokta ucuk olmasın durumum iyi ama fazla vermek istemiyorum
ya normalde 5700x3d fln iyi olurda bizim millet öyle bir dolandırıcı ki normalden zaten pahalıya satılan sıfır işlemciler var bunların ikinci ellerini sıfırdan pahalı yapıyorlar sonra ikinci el bişi alamıyoz ae neyse çok bişi vermek istemiyorsanız 5600 yada 5700x bakınparada sıkıntı yok ama çokta ucuk olmasın durumum iyi ama fazla vermek istemiyorum
Post automatically merged:
steam pubg