Neler Yeni

İşlemci zorlayacak oyun tavsiyesi

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Yani 2x16 yapsam %10 falan daha performanslı mı olurdu? Başka bir konu açmıştım okadar fark etmez diyorlardı. Bende sanmıyorum o kadar fark edeceğini ilerde en kötü bi 32 daha çekerim
İlk ddr5 ramler kendi içinde çift kanal çalışıyor tek kanal kullanmak kayıp yaratmaz dediler. Öyle değilmiş... Abdullah hacıgülün çektiği videolarda detaylar mevcut. Hala aynı kapasitedeki çift kanal ram tek kanal ramden performanslı çalışıyor.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alper Kaplan
İlk ddr5 ramler kendi içinde çift kanal çalışıyor tek kanal kullanmak kayıp yaratmaz dediler. Öyle değilmiş... Abdullah hacıgülün çektiği videolarda detaylar mevcut. Hala aynı kapasitedeki çift kanal ram tek kanal ramden performanslı çalışıyor.
Zaten hala öyle testleri var. Fakat ddr4 kadar değil sanırım. 2x32 yaparım ileride en kötü slotları tıkamak istemiyorum 16gb ramler ile

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Zaten hala öyle testleri var. Fakat ddr4 kadar değil sanırım. 2x32 yaparım ileride en kötü slotları tıkamak istemiyorum 16gb ramler ile
Dediğiniz gibi ddr4 kadar aşırı değil ama yine de fark var. Bütçeniz olunca muhakkak çift kanal yapın hocam. İyi forumlar.

Top Bottom