Neler Yeni

Yardım İşlemciler de güç neye göre ölçülür?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bende 10 yıllık bir işlemci var Amd phenom x6 1055t 3.8ghz 6 core 6 thread. Şimdi özellikleri aynı Amd Ryzen 5 3500X ile aynı mı gücü? Büyük ihtimalle hayır. Peki güçlerini nasıl karşılaştıracağız. Hangisi daha güçlü nasıl ölçeceğiz?

TALHA MURAT

80+ Silver
Bende 10 yıllık bir işlemci var Amd phenom x6 1055t 3.8ghz 6 core 6 thread. Şimdi özellikleri aynı Amd Ryzen 5 3500X ile aynı mı gücü? Büyük ihtimalle hayır. Peki güçlerini nasıl karşılaştıracağız. Hangisi daha güçlü nasıl ölçeceğiz?
sanallaştırma 3d gibi bir sürü özelliği vardır sadece çekirdek ve işlemci hızı vs aynı olması önemli değil bunun diğer versiyonları da va rmesela desteklediği ram gb si mhz sı falan.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanallaştırma 3d gibi bir sürü özelliği vardır sadece çekirdek ve işlemci hızı vs aynı olması önemli değil bunun diğer versiyonları da va rmesela desteklediği ram gb si mhz sı falan.
Destek den bahsetmiyorum. Sadece güçlerini karşılaştırabileceğim bir değer istiyorum.

TALHA MURAT

80+ Silver
Destek den bahsetmiyorum. Sadece güçlerini karşılaştırabileceğim bir değer istiyorum.
tamam işte bunlar değişiyor siz tam ne demek isteidğinizi anlatamıyorsunuz güç deidğiniz oyunda mı programlardamı çünkü değişicektir .

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam işte bunlar değişiyor siz tam ne demek isteidğinizi anlatamıyorsunuz güç deidğiniz oyunda mı programlardamı çünkü değişicektir .
Oyunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı internet sitelerinden xx islemci vs xx işlemci yazarsanız çıkar
İşte bu yüzden istiyorum değerleri çünkü kullandığım işlemci eski bir işlemci ve youtube da oyun test videolarını bulamıyorum. Bu yüzden de işlemcime güçleri yakın işlemcilerle karşılaştırarak fikir ediniyorum.

Top Bottom