Neler Yeni

Rehber Piyasadaki En Fiyat Performans İşlemciler!

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Seni mod yapalım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şey Core Thread değil. :)
Farkındayım ve biliyorum 🙂tek çekirdek performansı,nanometre değeri(ne kadar az Nanometre ise elektriksel iletişim daha iyi seviyeye geliyor) işlemci mimarisi.Bunlar hep işlemci performansına doğrudan etki eden etmenler.
Ben sadece olanı söyledim🙂🙂

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Doğru düzgün stoğu bile yok, ayrıca Epica'nın da dediği gibi F/P ucuz demek değildir.
F/p fiyatının hakkını veren demektir bunu her yerde ben de diyorum r5 5600x bu fiyatla hakkını vermiyor pahalı yarın fiyatı değişir f/p olur bu haliyle değil

Stok eskikliğinden kaynaklı.
Stok eksikliği başka bir şey şuan pahalı mı pahalı bitti stoklar geri gelince f/p liğini konuşuruz

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
F/p fiyatının hakkını veren demektir bunu her yerde ben de diyorum r5 5600x bu fiyatla hakkını vermiyor pahalı yarın fiyatı değişir f/p olur bu haliyle değil
Stok olmadığından dolayı diyorum, anlamıyorsun, fırsattan yararlanmak isteyenler fiyatını yükseltti. Stoklara geldiğinde 3000-3200 civarı olacaktır.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Seni mod yapalım.

B
Seni mod yapalım.

3100' de 7nm
Benim "F/P ucuz demek değildir" sözümden beni mod yapma isteğini nereden çıkardın? Şaka yapsan da yapmasan da boş sözlere gerek yok.
Geçen rehberimde de gördüm seni, orada normal yazıştık, burada tartışmayalım şimdi, gerek yok.
Tartışacaksak da düzgün şekilde en azından.

Seni mod yapalım.

3100' de 7nm
Her şey nanometre değil :)
3100 teknoloji olarak daha iyi, daha yeni mimariye sahip. 7 nm az ısınıyor. 2600X 12 nm daha fazla ısınıyor. 2600X'in yanında soğuyucu alan adam daha mutlu oluyor.
Oyunlar artık çoklu çekirdek kullanıyor, 8 thread ne yapabilecek? Render'a girmiyorum bile.
Şimdi böyle dedim diye 3100 düşmanı ilan edilirim, aman!
3100 3. nesilde alınabilecek en F/P işlemcidir, günümüze göre. 3100'ü seviyorum OC stabilitesi 2600X'den daha yüksek ve voltaj gereksinimi düşük.
2600X' e stabil OC tutturmak zor ama tutturduğunda da tam tutuyor.

Son düzenleme:

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
B

Benim "F/P ucuz demek değildir" sözümden beni mod yapma isteğini nereden çıkardın? Şaka yapsan da yapmasan da boş sözlere gerek yok.
Geçen rehberimde de gördüm seni, orada normal yazıştık, burada tartışmayalım şimdi, gerek yok.
Tartışacaksak da düzgün şekilde en azından.

Her şey nanometre değil :)
3100 teknoloji olarak daha iyi, daha yeni mimariye sahip. 7 nm az ısınıyor. 2600X 12 nm daha fazla ısınıyor. 2600X'in yanında soğuyucu alan adam daha mutlu oluyor.
Oyunlar artık çoklu çekirdek kullanıyor, 8 thread ne yapabilecek? Render'a girmiyorum bile.
Şimdi böyle dedim diye 3100 düşmanı ilan edilirim, aman!
3100 3. nesilde alınabilecek en F/P işlemcidir, günümüze göre. 3100'ü seviyorum OC stabilitesi 2600X'den daha yüksek ve voltaj gereksinimi düşük.
2600X' e stabil OC tutturmak zor ama tutturduğunda da tam tutuyor.
Ne garip adamsın. İlk önüme gelen mesajını sana bildirim gitmesi için alıntıladım. Tartışmalık bir olay yok. İltifat etmek istedim çok bilgilendirici konu açıyorsun diye.🤒 Yanlış anlamışsın.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ne garip adamsın. İlk önüme gelen mesajını sana bildirim gitmesi için alıntıladım. Tartışmalık bir olay yok. İltifat etmek istedim çok bilgilendirici konu açıyorsun diye.🤒 Yanlış anlamışsın.
Aaa, cidden öyleyse kusura bakma. Teşekkür ederim, ben dalga geçiyorsun sandım. Çünkü alıntıladığın mesaj, herkesin katılıyorum demeyeceği bir mesaj olduğundan, öyle sanmıştım.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
UV, OC sevenlere ise zehirdir kendisi.

Verimsiz Zen+ mimarisi ile uğraş dur.
Yok bee o kadar da değil, soğutucu olunca gerisi kolay.
12 thread diyorum, oyunlar çoklu çekirdek diyorum hanii :)

Tutturunca oluyor be, deme öyle. :(
Yok aslında birazcık haklı ama soğutucu olmayınca imkansız.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Yok bee o kadar da değil, soğutucu olunca gerisi kolay.
12 thread diyorum, oyunlar çoklu çekirdek diyorum hanii :)

Yok aslında birazcık haklı ama soğutucu olmayınca imkansız.
Evet haklı zaten de, gideri var bence. :)

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Top Bottom