Neler Yeni

Yardım İŞLEMCİM 100 DERECE NORMAL Mİ

serkany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yusuf serkan
itopya üzerinden yeni aldığım r5 7500 f işlemcili hazır sistemde 240mm sogutma var pcyi açtım 10 15 dk sonra kapandı tekrardan başlattıgımda ise dp no signal hatası veriyordu şans eseri bioasa girdim
işlemcim 100 derecelerde geziyordu sorun bu kaynaklı sanırım yardım eder misiniz 🐧

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
soğutucu oturmamış, yanlış montajlanmış olabilir, pompa montajı yapılırken koruma folyosu çıkarılmamış olabilir, direkt pompanın kendisi arızalı olabilir.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
itopya üzerinden yeni aldığım r5 7500 f işlemcili hazır sistemde 240mm sogutma var pcyi açtım 10 15 dk sonra kapandı tekrardan başlattıgımda ise dp no signal hatası veriyordu şans eseri bioasa girdim
işlemcim 100 derecelerde geziyordu sorun bu kaynaklı sanırım yardım eder misiniz 🐧
hocam ellemeyin direkt itopya ile iletişime geçin hakkınızı arayın.

ConquerorXIV

80+ Gold
Normal değil itopya saçmaladı iyice. montajdan anlıyorsanız yardım ederiz ya da arayın gönderin düzeltip geri göndersinler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bundan anladığımız itopya sistemleri test etmeden gönderiyor açmıyorlar bile. yazık...

serkany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yusuf serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemi söküp yeniden takmayı denemeli miyim olmazsa servise yollayayım yoksa 2-3hafta sonra geri döner anca

serkany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yusuf serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal değil itopya saçmaladı iyice. montajdan anlıyorsanız yardım ederiz ya da arayın gönderin düzeltip geri göndersinler

bundan anladığımız itopya sistemleri test etmeden gönderiyor açmıyorlar bile. yazık...
üç pinlik girişi takamadım hocam anakart asus prime a620m-e

ConquerorXIV

80+ Gold
üç pinlik girişi takamadım hocam anakart asus prime a620m-e
hocam siz gönderin onu başka problemi de olabilir

pazartesi arayın bunları sert konuşun

Reav

80+ Silver

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
knkm ilk önce bı bak sıvı soğutman çalışıyormu pompa çalışıyormu sıvı devirdaim yapıyormu pompanın güç kablosunu kontrol et

Top Bottom