Bu derecelerde kapanır ama sistem daha yenimi fan güzel oturtulmusmumerhabalar itopyadan hazır sistem satın aldım intel i5 12400f işlemcim pubg oynarken 100 derece gösteriyor acil yardım program msi afterburner Alıntıyı görüntüle
olamaz muhtemelen termal macunda problem var fani acip macunu kontrol edinfan çalışıyor hocam ışıkları da yanıyor
kule tipi soğutucu var termal sürmeden göndermiş olabbilirlermi
Stok fanmı diyecektim kule tipi dendi. Kule tipi soğutucu hangi model. Ya montaj sıkntılı ya macun ya da koruma jelatinini sökmediler mi acaba unutup.fan çalışıyor hocam ışıkları da yanıyor
kule tipi soğutucu var termal sürmeden göndermiş olabbilirlermi
fan stok fan mı hocam3 yıl bu işlemciyi kullandım 60 dereceyi geçmedi . Bir yerde sıkıntı var . Ya jelatini sökmediler yada montajda macunda
hayır kuletipi ile kullanıyordum.Evercool CS-02 12cm Rainbow Kule Tipi Islemci Sogutucu | ITOPYA
Evercool CS-02 12cm Rainbow Kule Tipi Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile CS-02 ITOPYA'dawww.itopya.com
fan bu hocam termal macunu nasıl kontrol edebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
fan stok fan mı hocam
pc hazır montaj geldi sanırım . montaj esnasında her türlü problem olmuş olabilir. macun sürmeyi unutma jelatini sökmeme vs vsthermal de gönderlimemiş sürülmese fanı takmazlardı işlemci bozuk olabilir mi