Islemcim 2020 silikon mu?

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
En fazla alali tas catlasin 2.5 ay oldu hadi 3 ay diyelim 2020 silikonumu vardir yada adam gecen seneden kalan islemciyi satmis olabilir mi

En fazla alali tas catlasin 2.5 ay oldu hadi 3 ay diyelim 2020 silikonumu vardir yada adam gecen seneden kalan islemciyi satmis olabilir mi
Her an her şey olabilir. Hayat müşterek.

kafana takma . ha bu sene ha gecen sene.ikiside chance (english) olayi.

bende saglam version yakaladim :))))))))))))))))))))))))

1601398733967.png

İkiside olabilir adamın elinde kalmıştır sana eskiyi satmışda olabilir yeni ve eski arasındaki farka bak internetten veya video sunu izle özelikler aynı ise eskidir

elinde termal macun varsa soğutucuyu çıkar işlemcinin üzerinde yazan kodu oku kutuda yazıyormu emin değilim ama bence yapmaya gerek yok şansa a bırakabilirsin

Reis bir şey soracam Asus sponsorunmu niye herşeyin asus?
Asus bana sponsor :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
asus kalite ve asus severim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi biz senin gibi sıvı soğutma kullanamıyoz ama. Bizim için bu tür küçük detaylar çok önemlidir, Almanya'da nasıl bilmem ama :D
burda önemli degil. adamlar begenmedigce. geri iade ediyor ve daha iyisini aliyor veya baska version.

burda önemli degil. adamlar begenmedigce. geri iade ediyor ve daha iyisini aliyor veya baska version.
Biz geri iade etmek için bile kırk kez düşünüyoruz :D

Ne bilim PC parçasında okeyde kasadan monitöre ışıktan dekora her şey Asus bana güzel gelmiyor ekipmanda ss adamdır

Biz guclu olmak maymunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,611
Üyeler
186,913
Son üye
AjanSmith
Geri