Giray Kaya
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 501
En fazla alali tas catlasin 2.5 ay oldu hadi 3 ay diyelim 2020 silikonumu vardir yada adam gecen seneden kalan islemciyi satmis olabilir mi
Her an her şey olabilir. Hayat müşterek.En fazla alali tas catlasin 2.5 ay oldu hadi 3 ay diyelim 2020 silikonumu vardir yada adam gecen seneden kalan islemciyi satmis olabilir mi
aynenHer an her şey olabilir. Hayat müşterek.
elinde termal macun varsa soğutucuyu çıkar işlemcinin üzerinde yazan kodu oku kutuda yazıyormu emin değilim ama bence yapmaya gerek yok şansa a bırakabilirsinEn fazla alali tas catlasin 2.5 ay oldu hadi 3 ay diyelim 2020 silikonumu vardir yada adam gecen seneden kalan islemciyi satmis olabilir mi
Reis bir şey soracam Asus sponsorunmu niye herşeyin asus?kafana takma . ha bu sene ha gecen sene.ikiside chance (english) olayi.
bende saglam version yakaladim)))))))))))))))))))))))
Alıntıyı görüntüle
Abi biz senin gibi sıvı soğutma kullanamıyoz ama. Bizim için bu tür küçük detaylar çok önemlidir, Almanya'da nasıl bilmem amakafana takma . ha bu sene ha gecen sene.ikiside chance (english) olayi.
bende saglam version yakaladim)))))))))))))))))))))))
Alıntıyı görüntüle
Asus bana sponsorReis bir şey soracam Asus sponsorunmu niye herşeyin asus?
burda önemli degil. adamlar begenmedigce. geri iade ediyor ve daha iyisini aliyor veya baska version.Abi biz senin gibi sıvı soğutma kullanamıyoz ama. Bizim için bu tür küçük detaylar çok önemlidir, Almanya'da nasıl bilmem ama![]()
Biz geri iade etmek için bile kırk kez düşünüyoruzAsus bana sponsor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
asus kalite ve asus severim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
burda önemli degil. adamlar begenmedigce. geri iade ediyor ve daha iyisini aliyor veya baska version.
Ne bilim PC parçasında okeyde kasadan monitöre ışıktan dekora her şey Asus bana güzel gelmiyor ekipmanda ss adamdırAsus bana sponsor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Biz guclu olmak maymunlarAsus bana sponsor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
burda önemli degil. adamlar begenmedigce. geri iade ediyor ve daha iyisini aliyor veya baska version.
tarz meselesi. sana hos gelmiyor ama 99.9% burda hosuna gidiyor.Ne bilim PC parçasında okeyde kasadan monitöre ışıktan dekora her şey Asus bana güzel gelmiyor ekipmanda ss adamdır