Tek sorum şu olcak resi kasa yerine buzdolabının içinemi inşa ettin malzemeleri ?? benim boşta 40 dereceIşlemcim boşta 5 derece 2 saat 3 saat CS oynayınca 15 derece oluyor bunun herhangi bir zararı olabilir mi fan Hızı 30 veya daha mı iyi
Cs de 30 fps amaçok iyi performans
Iki farklı program ile baktımDoğru bir program kullandığına eminmisin ? o dereceyi yakalamak için özel buz kestiren soğutucular kullanman lazımki onuda OC rekortmenleri kullanıyor .
Oda okadar sıcak olmasına rağmen böyle anlamiyorum kafam çok karıştıTek sorum şu olcak resi kasa yerine buzdolabının içinemi inşa ettin malzemeleri ?? benim boşta 40 derece
Afterburner ve amd bin driverinden baktimDeğerler yanlış dostum. MSI Afterburner programı ile test et.
Güç seçenekleri kısmından bilgisayarını yüksek performansa aldın mı ?Afterburner ve AMD bin driverinden baktim
kanka menimkiylede mangal yapılıyor odamı bile işlemci ve ekran kartıyla ısıtıyorum artıkBenim işlemciyle sucuk pişirebiliyorsun.
EvetGüç seçenekleri kısmından bilgisayarını yüksek performansa aldın mı ?
A4-4000 Apu With Radeon 3.00 GHz ve stock sogutucuişlemci ve soğutucu nedir? öyle bir değer almanız neredeyse imkansız