Fanı temizleyip kaliteli termal macun ile bakımlarını yaparsan değerleri normale dönecektir.Öncelikle işlemcim i5 13400f işlemcim bi anda fan hızını arttırdı bi baktım işlemci boşta 80 dereceler görmeye başladı bios ayarlarını sıfırladım çözmedi sorun ne olabilir nasıl çözebilirim
Fan Yerinde sabit mi Ona bak eğer değilse düzelt öyle bak bir şey değişmediyse fanın üstünde Toz kalmışmı ona bak varsa temizle en son termal macuna bakÖncelikle işlemcim i5 13400f işlemcim bi anda fan hızını arttırdı bi baktım işlemci boşta 80 dereceler görmeye başladı bios ayarlarını sıfırladım çözmedi sorun ne olabilir nasıl çözebilirim
Kanka sistem daha 3 haftalık bi anda olduFanı temizleyip kaliteli termal macun ile bakımlarını yaparsan değerleri normale dönecektir.
Soğutucunun klipslerine bak çıkmış olabilir fan belki tam temas etmiyordur işlemciyeKanka sistem daha 3 haftalık bi anda oldu
Formatlasam gider miVirüs yemiş olabilirmisin ? görev yöneticisinden işlemci kullanımına bakmanı öneririm eğer işlemci arkada fazla program açık olmamasına rağmen çok kullanılıyorsa virüs kapmış olabilirsin