İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,436
500 TL'lik bu soğutucu da fazlasıyla yeterli olur.hocam alacağım ama şuan bütçem yok almam 1-2 ayı bulur bi süre boyunca ısısını düşürmem lazım
500 TL'lik bu soğutucu da fazlasıyla yeterli olur.hocam alacağım ama şuan bütçem yok almam 1-2 ayı bulur bi süre boyunca ısısını düşürmem lazım
Çok fazla etkisi olmaz.ayrıca fpsi sabitlemekte sıcaklığı düşürür diye düşünüyorum
Nebi hocanın videosunu izlemen yeterli olur +200 verip -30 vermen yeterli stok soğutucu ile bu sıcaklarda işlemcileri serin tutmak zor@DA-Tech hocam bakabilirmisiniz
1600 TL'ye thermalrightin cift fanli kule tipi vardi onu alacağım hocam500 TL'lik bu soğutucu da fazlasıyla yeterli olur.
video linkini atabilirsimisiniz hocamNebi hocanın videosunu izlemen yeterli olur +200 verip -30 vermen yeterli stok soğutucu ile bu sıcaklarda işlemcileri serin tutmak zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Videoyu izlemen daha iyi olur vereceğimiz değerler sistemde stabiliteyi bozabilir deneme yanılma işi bu işler
2 yıldan kısa sürede işlemci yükseltmesi yapmayacaksanız yeterli olur. 2 ay bekleyip işlemciye işkence etmeyin.1600 TL'ye thermalrightin cift fanli kule tipi vardi onu alacağım hocam
İşkenceye gerek yok CPB kapatıp 2 ay daha düşük performansla düşük sıcaklıkta kullanır işlemciyi. Almışken iyi soğutucu almak iyidir istenirse 10 yıl bile kullanılır çünkü soğutucu dediğimiz şey.2 yıldan kısa sürede işlemci yükseltmesi yapmayacaksanız yeterli olur. 2 ay bekleyip işlemciye işkence etmeyin.
thermalright phantom sprit alcam birde kasama sığıp sığmayacağını nasıl anlarım hocamİşkenceye gerek yok CPB kapatıp 2 ay daha düşük performansla düşük sıcaklıkta kullanır işlemciyi. Almışken iyi soğutucu almak iyidir istenirse 10 yıl bile kullanılır çünkü soğutucu dediğimiz şey.
Kasanın desteklediği maks soğutucu yüksekliğine bak. Kalanı uyar zaten.thermalright phantom sprit alcam birde kasama sığıp sığmayacağını nasıl anlarım hocam
1600 TL'ye thermalrightin cift fanli kule tipi vardi onu alacağım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
video linkini atabilirsimisiniz hocam
hocam core performance boost kapadım sıcaklık 65 ı gecmıyor ıslemcı hızıda 3.8 ghz ye sabıtlendı valoda falan 60 fps kayıp oldu ve bu benı hıc bı sekılde etkılemıyo bu ayar gayet ıyı oldu henuz grafıklı oyunlarda denemedım ama 7-8 fps fark olur maxımum
O kadar performanstan kayıp vermeden UV yapabilirdin aslında ama sorun etmiyorsan sıkıntı yok kule tipi alınca açarsın uv yaparsın olur biterhocam core performance boost kapadım sıcaklık 65 ı gecmıyor ıslemcı hızıda 3.8 ghz ye sabıtlendı valoda falan 60 fps kayıp oldu ve bu benı hıc bı sekılde etkılemıyo bu ayar gayet ıyı oldu henuz grafıklı oyunlarda denemedım ama 7-8 fps fark olur maxımum
suan beni hiç bir şekilde rahatsız etmiyor hocam böyle kalsın benceO kadar performanstan kayıp vermeden UV yapabilirdin aslında ama sorun etmiyorsan sıkıntı yok kule tipi alınca açarsın uv yaparsın olur biter