Neler Yeni

İslemcim cok isiniyor ( yeni soğutucu taktim )

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
merhaba arkadaslar yeni t6 aldim zor da olsa takmayi basardim bilgisayari açtığımda 80-90 dereceleri gördüm boştayken , sonra yeniden cikardim termal macunu sürdüm tekrar taktim bu sefer %30 larda 70 dereceleri seyrediyor. Termal macunu az sıktım lakin islemciyi kapladim. sogutucuyu oturttum logolu olan tarafi fana doğru terste takmadım.
islemcim : 1600AF
Kasam : Spec Delta

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Test yaparken Ryzen Master'dan voltaja baksana.
Ekran kartim da birden cok isinmaya basladi 45 dereceleri geçmeyen kart bir anda 75 lere firladi kapattim bilgisayari , kasanin yani acik oldugu halde. Bakiyorum simdi aciliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Test yaparken Ryzen Master'dan voltaja baksana.
Hicbir sey dokunmadim hicbir sey acik degil

Ekler

• ss.jpg
    ss.jpg
    245.5 KB · Hit: 36
Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ekran kartim da birden cok isinmaya basladi 45 dereceleri geçmeyen kart bir anda 75 lere firladi kapattim bilgisayari , kasanin yani acik oldugu halde. Bakiyorum simdi aciliyor.

Hicbir sey dokunmadim hicbir sey acik degil

Stress testinde mi böyle?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Voltaj o GHz için yüksek ama bu kadar ısındıramaz. Hatta o voltajda 50 bile olmamalı

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Hayir testte falan degil macunu da yuzeyi kaplayacak şekilde sürdüm hatta bakir borular uzerinde ilkten surdugum macundan da vardı az buz , çözemiyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Hayir testte falan degil macunu da yuzeyi kaplayacak şekilde sürdüm hatta bakir borular uzerinde ilkten surdugum macundan da vardı az buz , çözemiyorum
T6 nın fanları nasıl takılı

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit

Ekler

• IMG_20200910_195855.jpg
    IMG_20200910_195855.jpg
    1.6 MB · Hit: 22

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İşlemcin önceden böyle ısınıyormuydu ne kadar fark oldu işlemciyi temizleyip yeniden sürmen lazım bakır borulardakini çok sürmende senin zararına olur

Nasil oldugunu anlamadim ama fotograf atiyim
Acaba bundaki fanlar dandik mi bunun rainbowu @RevDeisDou kullanıyor diye hatırlıyom 2600 ile bu kadar ısınmıyor onunki

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
İşlemcin önceden böyle ısınıyormuydu ne kadar fark oldu işlemciyi temizleyip yeniden sürmen lazım bakır borulardakini çok sürmende senin zararına olur
Normal stok sogutucusunda boyle isinmiyordu full yükte 75 dereceleri görüyordu , cok fazla macun yoktu sadece ilk taktigimda bundan daha yüksek dereceler ile karsilastim 88 lere kadar çıktı boşta sonra hemen söktüm işlemci üzerinde ki macunu temizledim bakir borularin orada ki macunu temizleyemedim islak mendik sürmek istemedim zaten az bir şeydi tekrardan işlemciye macun sürdüm yüzeyi kapladım ince bir tabaka oluşturdum ama sonuç böyle.

Acaba bundaki fanlar dandik mi bunun rainbowu @RevDeisDou kullanıyor diye hatırlıyom 2600 ile bu kadar ısınmıyor onunki
188 lira bir fiyat ile bir arkadasin satin aldigi siteden aldim hatta buradandi o da.

stress testi yaptim 93 gördüm bilgisayari kapattim

Son düzenleme:

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç