Hocam ne alayım marka olarak ne önerirsiniz?O stok fan evercool, ışıklı olanı sadece kule tipi değil. Ondan fazla ısınıyor işlemci. İyi bir kule tipi soğutucu ve macun iş görür.
İyi duruyorda hocam benim kasaya uygun mu nerden anlayabilirim.
Teşekkürler hocam bi iyice arastircam.Fazla para harcamak istemiyorum diyorsan bunu alabilirsin, ama bütçem var diyorsan thermaltake önerilenlerden birini alabilirsin.
Dark Freezer X123 DUO
Hocam hiç sanmıyorum birde koşulsuz şartsız iade kalkmış iade etmem zor olabilir. Birde sistemden memnunum sadece ısınması sorun.Hocam iade güncel fiyattan olur diye tahmin ediyorum . Tabii müşteri temsilcisine sormakta fayda var .
14400 çok ısınan bir işlemci değil stok fan hariç. Bütçe çok yoksa dark x123 tarzı bir şeyde olur. Bütçe varsa arkadaşların önerdiği piyasada olan thermalright modelleri de olur.Hocam ne alayım marka olarak ne önerirsiniz?
Hocam bu arada işlemcim nasıl Sorunlu bir işlemci mi?Şöyle bir soğutucu alabilirsin. Bütçen azsa x123 duo alırsın.
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
Stok fan mı yenilemem lazım kule tipi mi?14400 çok ısınan bir işlemci değil stok fan hariç. Bütçe çok yoksa dark x123 tarzı bir şeyde olur. Bütçe varsa arkadaşların önerdiği piyasada olan thermalright modelleri de olur.
İşlemcin sorunlu değil tabi ki de. Sadece takılı olan soğutucu yeteri kadar soğutamıyor.Hocam bu arada işlemcim nasıl Sorunlu bir işlemci mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok fan mı yenilemem lazım kule tipi mi?
O zaman orta segment kule tipi Soğutucu ile termal macun yenilesem sorun çözülür diye düşünüyorum?İşlemcin sorunlu değil tabi ki de. Sadece takılı olan soğutucu yeteri kadar soğutamıyor.
Alacağın kule tipi soğutucunun içinden çıkan macunu kullanırsın.O zaman orta segment kule tipi Soğutucu ile termal macun yenilesem sorun çözülür diye düşünüyorum?
Termal macun ne markası olmalı ucuzlar sorun olabiliyormuş.
Stok fanı soğutucuyu yok sayıp yani kullanmayıp, önerilen kule tipi gerçek soğutucu alın yani. Linkler bırakılmış ya onları diyorum.Hocam bu arada işlemcim nasıl Sorunlu bir işlemci mi?
Stok fan mı yenilemem lazım kule tipi mi?
Tamamdır teşekkür ederimAlacağın kule tipi soğutucunun içinden çıkan macunu kullanırsın.
Tamamdır teşekkür ederim. kule tipi takması zor mu?Stok fanı soğutucuyu yok sayıp yani kullanmayıp, önerilen kule tipi gerçek soğutucu alın yani. Linkler bırakılmış ya onları diyorum.
Rica ederim. Yok kulllanım kılavuzuna bakılsa veya video izlense yeter herkes öyle öğrendi zaten. Ama tabi biraz tecrübe ve özellkle el beceresi ister.Tamamdır teşekkür ederim
Tamamdır teşekkür ederim. kule tipi takması zor mu?