İşlemcim çok ısınıyor

UmutEren8

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese iyi günler elimde HP Pavilion 15 DK10009NT modeli var i5 10300H ve GTX 1650 Ti var. Ekran kartım 70 dereceleri geçmemesine rağmen işlemcim 90 - 100 arası değişkenlik gösteriyor ve GTA 5 de oyundan atıyor ne yapmam lazım.

Laptoplarda normal, uzun süredir kullanıyorsan termal macun değişimi ve temizlik yapabilirsin

Laptoplarda normal, uzun süredir kullanıyorsan termal macun değişimi ve temizlik yapabilirsin
garantiye göndermiştim 7 ay önce ısınıyo diye termal macun değiştirdiler fan temizliği yaptılar ama 7 ay pcye bakmadım şimdi yine aynı başka bir çözüm yok mu acaba

masaüstü olsaydi sogutucuyu yükselt derdikte laptop olunca yapabilecek baska sey yok malesef genel bakımdan başka

MX4 ile termal macun değişimi yapıp, ekstra laptop soğutucusu alabilirsin. Laptopta yapacak başka bir şey yok.

bu işlemci neden bu kadar ısınıyor ekran kartı bu kadar ısınmıyo

Pavilion'lar zaten çok ısınıp toz tutuyor, termal macun sür, laptop soğutucu al. Çok iyi bileşenlerin yok uzun süre ağır oyunlarda tabi ısınır, gta5'i kaldırsa da o bileşenlerde ısınması normal o laptop'ın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,467
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri