işlemcim fabrika ayarınamı dönmüş

Reaksiyon skoru
15
işlemcim i5 3570k dün fan kablosunu filan çıkardım temizlik yaptım sonra açtım bi yavaşlık sezdim işlemci düşük ghzlarda dolaşıyor sanallaştırma açtıydım yapmadan önce şimdi kapanmış fabrika ayarınamı dönmüş sizce bazende 3.70ghz civarında geziyor bazende 1.10ghz

Olması gereken o zaten. işlemcin neden boşta maksimum ghz'de çalışsın sürekli?

takılma yavaşlama gibi bir durum varsa denetim masası > güç seçenekleri kısmını yüksek performans moduna al o zaman frekansı fazla düşürmez boşta bile olsa.

takılma yavaşlama gibi bir durum varsa denetim masası > güç seçenekleri kısmını yüksek performans moduna al o zaman frekansı fazla düşürmez boşta bile olsa.
takılıyo zaten googleda falan gezerken %40 ın üstüne çıktığında kullanım normal 3.70ghz filan oluyor bilgisayarı ilk açtığımda giremedim zaten izin vermedi biosa girdim geri çıktım

takılıyo zaten googleda falan gezerken %40 ın üstüne çıktığında kullanım normal 3.70ghz filan oluyor bilgisayarı ilk açtığımda giremedim zaten izin vermedi biosa girdim geri çıktım
dediğim ayarı yap olmazsa tekrardan bakalım hocam

yüksek performansta zaten :D
o yüksek performansta olmasına rağmen frekans düşürüyorsa ayarlarında sıkıntı vardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1684844580796.png

Ayarın bu şekilde olması gerekiyor frekans düşürmemesi için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,766
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin