İşlemcim Fazla ısınıyor

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhabalar benim işlemcim ryzen 5 3500 hazır bir sistem aldım gaming gen tr'den ısı değerlerini normalde hiç kontrol etmezdim fakat yakın zamanda ani fps dropları yemeye başladım sistemi alalı yaklaşık 1 ay oldu internette araştırırken işlemcinin ısınması buna neden olabilir deniyordu bende bugün msi afterburner indirdim ve ısı değerlerine baktım fortnite'da orta ayarlarda 95 dereceye ulaşıyordu sebebi ne bilmiyorum stock fan kulllanmıyorum xigmatek apache plus isimli fena olmayan bi işlemci fanı kullanıyorum ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz

Öncelikle merhabalar benim işlemcim ryzen 5 3500 hazır bir sistem aldım gaming gen tr'den ısı değerlerini normalde hiç kontrol etmezdim fakat yakın zamanda ani fps dropları yemeye başladım sistemi alalı yaklaşık 1 ay oldu internette araştırırken işlemcinin ısınması buna neden olabilir deniyordu bende bugün msi afterburner indirdim ve ısı değerlerine baktım fortnite'da orta ayarlarda 95 dereceye ulaşıyordu sebebi ne bilmiyorum stock fan kulllanmıyorum xigmatek apache plus isimli fena olmayan bi işlemci fanı kullanıyorum ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
Evet işlemciniz fazla ısınıyor
En son ne zaman macun yenilediniz veya yenilediniz mi ?

Sistemi alalı 1 ay olmuş daha adamın, niye macun yenilesin?
Dostum soğutucu işlemcine tam oturmamıştır bence, montajda sıkıntı vardır.
Ya da işlemci soğutucusu üzerindeji jelatini çıkarmayı unutmuşlardır diyeceğim ama onu da unutacak kadar **** değillerdir heralde.
Tavsiyem işlemci soğutucunu sök, yeni termal macun sür, tekrar düzgün bir montaj yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,454
Üyeler
190,918
Son üye
Reznov.
Geri