İşlemcim fps'i ne kadar etkiler ?

2nabey

80+
Reaksiyon skoru
1
Ekran kartımın inceleme videolarındaki fps değerlerini alamıyorum. İşlemci ve ram bunu ne kadar etkiler ?
Etkileyen parçayı yenileyecek olsam ne alayım?
İşlemci soketi: am2+
Anakart: Biostar N68sa
Ram:DDR2 2gb
Ekran kartı : Amd Radeon HD5670 1gb Gddr5

2 GB DDR2 RAM ile R9 3900X ve 2080 Ti kullansanız bile iyi FPS alamazsınız

Bütçe varsa DDR4 tabiiki.

İşlemci soketime uygun öneriniz var mı peki ? Çok param yok.
tam anlamadım ama sanırım işlemci arıyorsun anakartına uygun ve o anakarta alabileceğğin tek işlemmci phenon x4 çok zor güzel bir şey ortaya çıkarman eğer anakartını değişebilirsen DDR 3 güzel bir siistemi 200 300 tl ye kurabilirsin ama illa kalıcam sade ce işlemci alıcam diyorsan phenom x4 bir bak

tam anlamadım ama sanırım işlemci arıyorsun anakartına uygun ve o anakarta alabileceğğin tek işlemmci phenon x4 çok zor güzel bir şey ortaya çıkarman eğer anakartını değişebilirsen DDR 3 güzel bir siistemi 200 300 tl ye kurabilirsin ama illa kalıcam sade ce işlemci alıcam diyorsan phenom x4 bir bak
İşlemci aynı kalıcak şimdilik ram ve anakartımı yenileyeceğim ram ddr4 ve işlemci soketi am2+ veya am3 olan anakart istiyorum.

• Soket YapısıAM3+
  • Ram TipiDDR2
Anakart bilgilerimde böyle yazıyor

İşlemci aynı kalıcak şimdilik ram ve anakartımı yenileyeceğim ram ddr4 ve işlemci soketi am2+ veya am3 olan anakart istiyorum.
dostum DDR 4 bir sistem zaten kuramazsın o işlemciyle öyle bir şey istiyorsan direk sistemi yenilemen lazım dediğim gibi piyasada alabileceğğin DDR 2 ve 3 parça da az kaldı bulmak zor

DDR2 Bir sisteme yatırım yapamazsınız çünkü işlemciler çok eski ve ortalama bir ekran kartını bile besleyemeyecek bir durumda o yüzden ikinci el DDR3 bir sistem kurabilirsiniz. Örneğin i7 2600 halen güçlü bir işlemcidir. Şuan halihazırda 1060 ile kullanıyorum ve gayet iyi besliyor

DDR4 anakartlarda artık sadece AM4 soket var

Geri