görev yöneticisinin performans kısmında da sonuç aynı mı? çünkü bendede hep %0 gösteriyor görev yöneticisinden kontrol ettiğimde doğru değerleri görebiliyorumŞu an farkettim amd nin yazılımında hep yüzde 100 de kullanıldığını göteriyor yük altında da değil anlamadım Alıntıyı görüntüle
prime95 açıkmı unuttun hocam bu ne reset atarmısın bilgisayaraŞu an farkettim amd nin yazılımında hep yüzde 100 de kullanıldığını göteriyor yük altında da değil anlamadım Alıntıyı görüntüle
AMD’nin hangi yazılımı bu?Şu an farkettim amd nin yazılımında hep yüzde 100 de kullanıldığını göteriyor yük altında da değil anlamadım Alıntıyı görüntüle
Radeon Software, ekran kartı yazılımı.AMD’nin hangi yazılımı bu?
Hmm, anladım daha önceden bu kullanım sorununu AMD ekran kartında yaşayan görmüştüm. Görev yöneticisinden baktığımızda %100, NZXT CAM’dan baktığımızda 0 olarak gözüküyordu. Senin işlemciye de için de tam tersi olmuş. Kafaya takılacak bir sorun değil, bug olmuş yüksek ihtimalle.Radeon Software, ekran kartı yazılımı.
Benim değil bro.Hmm, anladım daha önceden bu kullanım sorununu AMD ekran kartında yaşayan görmüştüm. Görev yöneticisinden baktığımızda %100, NZXT CAM’dan baktığımızda 0 olarak gözüküyordu. Senin işlemciye de için de tam tersi olmuş. Kafaya takılacak bir sorun değil, bug olmuş yüksek ihtimalle.
AaBenim değil bro.
Link atarmısın?Aapardon karışmış.
Ben şey diyeceğim sana. Apacer SSD hakkında makale hazırlamıştım ve seni etiketlemiştim. Ne bir beğeni geldi, ne de bir şey. Amacım beğeni değil yanlış anlaşılmasın, sadece sorun yaşayan arkadaşları etiketlemiştim. Görmediysen mutlaka bir göz at derim. Test sonuçlarım vs. de var.
Tamam.Link atarmısın?