Neler Yeni

işlemcim hem yüzde 100 de çalışıyor

cosmosko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Akif Çetiner
Şu an farkettim amd nin yazılımında hep yüzde 100 de kullanıldığını göteriyor yük altında da değil anlamadım
1607927050754.png

EmirTunca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan Tunca
Şu an farkettim amd nin yazılımında hep yüzde 100 de kullanıldığını göteriyor yük altında da değil anlamadım Alıntıyı görüntüle
görev yöneticisinin performans kısmında da sonuç aynı mı? çünkü bendede hep %0 gösteriyor görev yöneticisinden kontrol ettiğimde doğru değerleri görebiliyorum

cosmosko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Akif Çetiner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bakiyim hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an normal knk %7-%10 arasında gidip geliyor ama bi ara yine yüzde 100e çıktı

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Radeon Software, ekran kartı yazılımı.
Hmm, anladım daha önceden bu kullanım sorununu AMD ekran kartında yaşayan görmüştüm. Görev yöneticisinden baktığımızda %100, NZXT CAM’dan baktığımızda 0 olarak gözüküyordu. Senin işlemciye de için de tam tersi olmuş. Kafaya takılacak bir sorun değil, bug olmuş yüksek ihtimalle.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hmm, anladım daha önceden bu kullanım sorununu AMD ekran kartında yaşayan görmüştüm. Görev yöneticisinden baktığımızda %100, NZXT CAM’dan baktığımızda 0 olarak gözüküyordu. Senin işlemciye de için de tam tersi olmuş. Kafaya takılacak bir sorun değil, bug olmuş yüksek ihtimalle.
Benim değil bro.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Benim değil bro.
Aa :D pardon karışmış.
Ben şey diyeceğim sana. Apacer SSD hakkında makale hazırlamıştım ve seni etiketlemiştim. Ne bir beğeni geldi, ne de bir şey. Amacım beğeni değil yanlış anlaşılmasın, sadece sorun yaşayan arkadaşları etiketlemiştim. Görmediysen mutlaka bir göz at derim. Test sonuçlarım vs. de var.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Aa :D pardon karışmış.
Ben şey diyeceğim sana. Apacer SSD hakkında makale hazırlamıştım ve seni etiketlemiştim. Ne bir beğeni geldi, ne de bir şey. Amacım beğeni değil yanlış anlaşılmasın, sadece sorun yaşayan arkadaşları etiketlemiştim. Görmediysen mutlaka bir göz at derim. Test sonuçlarım vs. de var.
Link atarmısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,089
Üyeler
168,733
Son üye
infiniti
Top Bottom