Deepcool lt520 veya ls520 olabilir.amd ryzen 5 5600 için güzel sekil duran bi sıvı soğutma önerir misiniz bütçe konusunda sıkıntım yok ancak kasam küçük olduğu için 2 fanlı olması gerekiyor
bütçe varsa bunlar daha iyi tabiDeepcool lt520 veya ls520 olabilir.
o fiyatlarda en iyisi o zaten o işlemciye daha iyisi fazla gelir gerek yokkasamın boyutları bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
lts 520 modeli hoşuma gitti başka markalarda var mı varsa onlarada bakmak isterim
corsair h100 240mlamd ryzen 5 5600 için güzel sekil duran bi sıvı soğutma önerir misiniz bütçe konusunda sıkıntım yok ancak kasam küçük olduğu için 2 fanlı olması gerekiyor
Corsair h100 240mm kullanıyorum memnunumamd ryzen 5 5600 için güzel sekil duran bi sıvı soğutma önerir misiniz bütçe konusunda sıkıntım yok ancak kasam küçük olduğu için 2 fanlı olması gerekiyor
Kaç derecelerde kullanıyorsun bu soğutucuyuDeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam bu model var 5600x için kullanıyorum tavsiye ederim
Yük altında en fazla 70leri görüyor o da işlemciyi yoran bir çok uygulama açıkken. Boşta 44-50 arası, fps oyunlarında 55-58, 2k full ayarlarda hikaye oyunlarında 64-66.Kaç derecelerde kullanıyorsun bu soğutucuyu
Cyberpunk dlcsinde dlss açınca benimki 75 dereceyi görüyor sıvı soğutma almayı düşünüyorum daYük altında en fazla 70leri görüyor o da işlemciyi yoran bir çok uygulama açıkken. Boşta 44-50 arası, fps oyunlarında 55-58, 2k full ayarlarda hikaye oyunlarında 64-66.
bende aynı şekilCorsair h100 240mm kullanıyorum memnunum
stok fan ile 95 dereceleri görüyordu şimdi en fazla 70 derecelerCyberpunk dlcsinde dlss açınca benimki 75 dereceyi görüyor sıvı soğutma almayı düşünüyorum da