Aykut D.
80+ Gold
Hocam ben dioyrumki 70c ulaştığında fan devirlimiydi yoksa yavaş sakin moddamiydi ?fanların temizliği yapıldı termal pad yapıldı herşeyi iyi
Hocam ben dioyrumki 70c ulaştığında fan devirlimiydi yoksa yavaş sakin moddamiydi ?fanların temizliği yapıldı termal pad yapıldı herşeyi iyi
ets 2Hangi oyunlar da oluyor
geç cvp verdiğim için kusura bakma işim vardı fan turbo modundaydı seri çalışıyor yaniHocam ben dioyrumki 70c ulaştığında fan devirlimiydi yoksa yavaş sakin moddamiydi ?
Sadece ets2 de mi oluyorets 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
geç cvp verdiğim için kusura bakma işim vardı fan turbo modundaydı seri çalışıyor yani
her oyunda asetto dahilSadece ets2 de mi oluyor
Hangi oyunasus tuf f 15 rtx 2050 i5 11 nesil laptop mx 4 kullanıldı işlemcim çok az çalışıyor oyun oynarken %20 çalışıp 70 derecelere geliyor windows 11 attım ve böyle oldu
yok öbür oyunlarda da oluyor asetto dahilSadece ets2 de mi oluyor
knk her oyundaHangi oyun
Hmm throtte yiyor olabilir misin diyecem de 70 derece de throtte yemezsinyok öbür oyunlarda da oluyor asetto dahil
knk her oyunda
afterburner atıyom iki dk yaHmm throtte yiyor olabilir misin diyecem de 70 derece de throtte yemezsin
Herhangi bir oyunda after burner foto atsana
Dostum bir de FPS drop yemiyorsan bir sıkıntı yok
Hmm throtte yiyor olabilir misin diyecem de 70 derece de throtte yemezsin
Herhangi bir oyunda after burner foto atsana
Dostum bir de FPS drop yemiyorsan bir sıkıntı yok
Tamam sıkıntı yok knk fps drop yiyor musunafterburner atıyom iki dk ya
Tamam sıkıntı yok knk fps drop y anlık gelen
anlık takılma danmı bahsediyorsun anlık takılma çok oluyorTamam sıkıntı yok knk fps drop yiyor musun
Hmm ram tek slot mu cift slot muanlık takılma danmı bahsediyorsun anlık takılma çok oluyor
ben tek 8 gb ram kullanıyomHmm ram tek slot mu cift slot mu
Dostum 8 gb ram tek slotsa fps drop yemen çok normal.Bi tane daha ekle bence ağır oyunlarda cok ekstra fps arttirmaz ama ram kaynaklı drobu keser ayrıca online shooter oyunlarinda cs valo gibi ciddi fps artışı görürsün.ben tek 8 gb ram kullanıyom
İstersen cl ve MHz değerini paylas sana uygun bi tane ram atayımben tek 8 gb ram kullanıyom