Işlemcim normale göre fazla ısınıyor

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
38
arkadaşlar merhaba ryzen 5 7600 rtx 5060ti li bir sistemim var stok fan kullanıyorum birde izmir gibi bir yerde oturuyorum hava sıcaklığı baya yüksek işlemcim boşta 45-60 arasında dolanıyo valoya girdiğimde ise 85-90 derecelere kadar çıkıyo bu değerler normalmi sizce eğer normal değilze kule tipi işlemci veya sıvı soğutmaya geçmelimiyim birde soğutucu önerirseniz iyi olur bütçe 3k

arkadaşlar merhaba ryzen 5 7600 rtx 5060ti li bir sistemim var stok fan kullanıyorum birde izmir gibi bir yerde oturuyorum hava sıcaklığı baya yüksek işlemcim boşta 45-60 arasında dolanıyo valoya girdiğimde ise 85-90 derecelere kadar çıkıyo bu değerler normalmi sizce eğer normal değilze kule tipi işlemci veya sıvı soğutmaya geçmelimiyim birde soğutucu önerirseniz iyi olur bütçe 3k
birde aynı sistemle izlediğim videolarda valorantta 600-700 arası fps alıyodu ben ise 500-650 arasında alıyorum normalmi

https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Kule tipine geçmelisin

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
ısınma sorununu çözermi birazda izmirin sıcaklığından dolayı bu kadar ısındığını düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde bu amd r5 7600 a uyar değilmi

ısınma sorununu çözermi birazda izmirin sıcaklığından dolayı bu kadar ısındığını düşünüyorum
Tabi çözer bende izmirdeyim kule tipine geçtikten sonra 15-20 derece fark ettirmişti bendeki işlemci

birde bu amd r5 7600 a uyar değilmi
Am5 destekli aparatı var uyar

Tabi çözer bende izmirdeyim kule tipine geçtikten sonra 15-20 derece fark ettirmişti bendeki işlemci

Am5 destekli aparatı var uyar
tamamdır kanka bi süre para biriktirip alacağım birde incehesapta gaming gecesinden almayı düşünüyorum ordakilerde iyi mi? sence?

tamamdır kanka bi süre para biriktirip alacağım birde incehesapta gaming gecesinden almayı düşünüyorum ordakilerde iyi mi? sence?
Thermalrigt al ordakileri bilemiyorum ama bu ürün fiyat performans güçlü bir soğutucu

birde aynı sistemle izlediğim videolarda valorantta 600-700 arası fps alıyodu ben ise 500-650 arasında alıyorum normalmi
Kral o testler yalan çoğu senin işlemcin rankedde 450-500 ü geçmez fazla deathmatch ile kıyaslama. 7800x3d gibi bir işlemci sabit 500+ alıyor rankedde çünkü

Thermalrigt al ordakileri bilemiyorum ama bu ürün fiyat performans güçlü bir soğutucu
bi kaç markaya bakıp yazabilirim istersen

Kral o testler yalan çoğu senin işlemcin rankedde 450-500 ü geçmez fazla deathmatch ile kıyaslama. 7800x3d gibi bir işlemci sabit 500+ alıyor rankedde çünkü
yalan olabilirde yinede işlemcimin ısındıgı gercegini degistirmez😃

şu nasıl

Ekler

• Screenshot_2025-07-16-13-15-35-795_com.incehesap.web.web2.webp
    Screenshot_2025-07-16-13-15-35-795_com.incehesap.web.web2.webp
    96.2 KB · Hit: 16
phantom spirit alacaksan kasana sığacağına dikkat et sığmayabilir büyük biraz

bi kaç markaya bakıp yazabilirim istersen

yalan olabilirde yinede işlemcimin ısındıgı gercegini degistirmez😃

şu nasıl
Sıvı soğutmalarda 240 lık yerine sağlam bir kule tipi tercih etmek daha mantıklı hem fiyat olarak çok avantajlı hem aynı performans

phantom spirit alacaksan kasana sığacağına dikkat et sığmayabilir büyük biraz
kocaman ekran kartı sığdı oda rahat sığar

Sıvı soğutmalarda 240 lık yerine sağlam bir kule tipi tercih etmek daha mantıklı hem fiyat olarak çok avantajlı hem aynı performans
yani gaming gecesinde indirime göre alabilirim eğer istediğim bir şey gelmezse senin dediğini alırım artık en baştan stok fan almak hataydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri