islemcinin modeli ne ve hangi oyunlarda 100% calisiyorişlemcim oyunda %100 çalışıyor dün hiç böyle bir sorun yoktu ama nedense şimdi oyunlarda %100 çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
amd ryzen 7600 rdr 2 de %100 çalışmaya başladıislemcinin modeli ne ve hangi oyunlarda 100% calisiyor
Dostum bilgisayarda hiçbir parça kendi kendine değerlendirilmez. Bilgisayar bir yapılandırmadır. Tüm sistem özelliklerini yazman gerek. Bunun bir tane nedeni yok.amd ryzen 7600 rdr 2 de %100 çalışmaya başladı
rx 7800 xtDostum bilgisayarda hiçbir parça kendi kendine değerlendirilmez. Bilgisayar bir yapılandırmadır. Tüm sistem özelliklerini yazman gerek. Bunun bir tane nedeni yok.
ekran kartin ne? tum ozelliklerini soylermisin belki islemcin erkan kartina darbogaz yapiyorduramd ryzen 7600 rdr 2 de %100 çalışmaya başladı
1080p de oynuyorsan normal
rx 7800 xtekran kartin ne? tum ozelliklerini soylermisin belki islemcin erkan kartina darbogaz yapiyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 3 ay oldu bilgisayar alalı ama bir kerebile bu sorunu yaşamadım nedense bugün yaşadım ve devamda ediyorekran kartin ne? tum ozelliklerini soylermisin belki islemcin erkan kartina darbogaz yapiyordur
alabildiğim ultura ayarlarla oynuyorum niyeyse işlemci garip davranıyorgrafikleri yükselt arkada çalışan uygulama varsa kapat
Monsterın aryond 27 inç 240 hz monitörünü kullanıyorummonıtor nedir
1080 p mi 2k mıalabildiğim ultura ayarlarla oynuyorum niyeyse işlemci garip davranıyor
Monsterın aryond 27 inç 240 hz monitörünü kullanıyorum
1080p1080 p mi 2k mı