KMustafaP35
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
2k monitör olarak1080p oynadığın için işlemcin ekran kartına yetmiyor darboğaz var. Her oyunda aynı derecede darboğaz olmaz. Bazı oyunlarda olur ama abartı olmaz. 2k monitöre geçersen darboğaz yaşamazsın. Veya işlemciyi 7600x falan yapabilirsin. Eğer monitörün hz'i kadar fps alabiliyorsan darboğazı takma
tamamdır teşekkür ederimSıkıntı yok.
tek sıkıntı 1080p oynadığın için yük işlemciye binmiş
Ben olsam rog tercih ederdim2k monitör olarak
MSI G274QPF E2 27
Asus ROG Strix XG27ACS 27
mı alıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır teşekkür ederim
msi da 400 nit asus 350 nit fark gördüm onun dışında bir fark var mı ?Ben olsam rog tercih ederdim
hocam çözünürlükten kaynaklı bir sıkıntı olmuş monitör değiştirerek veya DSR( oyunu daha yüksek bir çözünürlükte renderlar fakat sonradan sizin monitörünüzün çözünürlüğüne düşürür) kullanarak problemsiz kullanabilirsinizMerhabalar. ryzen 5 7500f işlemcim 4070super ekran kartım var 32gb ram
rdr2 de işlemcim %80 leri bulması normal mi 1080p oynuyorum.
bir sıkıntı var mı?
sRGB ORAN FARKI VARmsi da 400 nit asus 350 nit fark gördüm onun dışında bir fark var mı ?
tamamdır teşekkür ederimhocam çözünürlükten kaynaklı bir sıkıntı olmuş monitör değiştirerek veya DSR( oyunu daha yüksek bir çözünürlükte renderlar fakat sonradan sizin monitörünüzün çözünürlüğüne düşürür) kullanarak problemsiz kullanabilirsiniz
tamamdır teşekkür ederimsRGB ORAN FARKI VAR
BİT FARKI VAR
RENK SAYISI FARKI VAR
Hocam ikisinde de max nit 400 diye gördüm ben yanlışlık olabilir mi?msi da 400 nit asus 350 nit fark gördüm onun dışında bir fark var mı ?
tamamdır teşekkür ederimAsus tercih et.
![]()
ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemekwww.mediamarkt.com.tr
pc hocasında asusu 350 nit diye görmüştümHocam özellikleri olarak bakarsan bit vs msi
Hocam ikisinde de max nit 400 diye gördüm ben yanlışlık olabilir mi?
rica ederim monitör alana kadar sizi idare eder dsrtamamdır teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır teşekkür ederim