İşlemci soğutucusunu çıkar bir daha tak büyük ihtimal tam takamamışsın.knk kasa markası dark xforce ordan bakarmısın atamadımda
ben takmadım aga hazır sistem aldım montaj seçeneğini seçtimİşlemci soğutucusunu çıkar bir daha tak büyük ihtimal tam takamamışsın.
yani tekrar mı takiyim?İşlemci soğutucusunu çıkar bir daha tak büyük ihtimal tam takamamışsın.
Çıkar tekrar tak oturmamış olabilir.ben takmadım aga hazır sistem aldım montaj seçeneğini seçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani tekrar mı takiyim?
nereden aldıysanın zamanınız varsa garantiye verinben takmadım aga hazır sistem aldım montaj seçeneğini seçtim
yani tekrar mı takiyim?
VERDİM FAKAT BİŞEY YOK DEDİLER NORMAL DEDİLER YÜK ALTINDAYKEN O SICAKLIKnereden aldıysanın zamanınız varsa garantiye verin
NORMAL SICAKLIK DEDİLER YANİnereden aldıysanın zamanınız varsa garantiye verin
90 derece anormal sanki aynı sistemin test videosu varsa orda kaç derece görüyoVERDİM FAKAT BİŞEY YOK DEDİLER NORMAL DEDİLER YÜK ALTINDAYKEN O SICAKLIK
NORMAL SICAKLIK DEDİLER YANİ
knk a2.5 killer sistemim orda 50 60 derece bende onu anlamıyorum neden bende sıcaklık fazla benim işlemcim aptalmı?90 derece anormal sanki aynı sistemin test videosu varsa orda kaç derece görüyo
baktınmı knk90 derece anormal sanki aynı sistemin test videosu varsa orda kaç derece görüyo
hayırknk tekrar takmak için yeniden macun almak gerek değilmi