İşlemcim VALORANT'ta neden %40 kullanılıyor?

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
İmzadaki sistem arkadaşlar. Bu değerler normal mi? 8 gb ram olduğu için mi böyle yoksa tetikleyen başka bir şey mi var? Nadir fps drop yiyorum. Arka planda işlemciyi kullanan bir şey yok.

1659992249221.png

şöyle diyim sana tek kanal yani 8gb ram kullaniyordum çift kanal 16 gb geçtim gerçekten fark ediyor bence ram almalısın çök önemli çünkü artık 16 gb ram kullanmak bende çözüldü bu şekilde yardımcı olmak istedim.

şöyle diyim sana tek kanal yani 8gb ram kullaniyordum çift kanal 16 gb geçtim gerçekten fark ediyor bence ram almalısın çök önemli çünkü artık 16 gb ram kullanmak bende çözüldü bu şekilde yardımcı olmak istedim.
Alacağım umarım. Gözle görülür bir fps artışı gördün mü?

Alacağım umarım. Gözle görülür bir fps artışı gördün mü?
şöyle diyim deathmach oynarken drop yiyordum ben birde normal rekabet oynarken işte ram aldığım zaman test etim 15 20 fps artış oldu ve droplar gitti yağ gibi bi anda akmaya başladı bende bu şekilde oldu...

şöyle diyim deathmach oynarken drop yiyordum ben birde normal rekabet oynarken işte ram aldığım zaman test etim 15 20 fps artış oldu ve droplar gitti yağ gibi bi anda akmaya başladı bende bu şekilde oldu...
Umarım benim de tüm drop sorunlarım çözülür. Forza 4 oynayamıyorum droptan.

İşlemci odaklı oyun, gayet normal

FPS'yi kilitlemeyi dener misin monitörün kaç Hz ise.
Benim eski bilgisayarımda da DDR3 8GB ram vardı ama drop yaşamıyordum.

Normal %40 kullanılması.
Bu arada RAM i 16 GB a yükselt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri