driverini guncellemsinİyi günler Arkadaşlar bilgisayarda düzenleme yaparken. Görüntü Bağlaştırıcısına girdiğimde İşlemcimde Ünlem İşareti gördüm bunun sebebi nedir acaba.
(AMD Radeon(TM) RX Vega 11 Graphics) Model bu
kendi sitesinden indirip güncelleme yaptım en son güncellemesi 11/18/2020 geldidriverini guncellemsin
sorun cozuldumukendi sitesinden indirip güncelleme yaptım en son güncellemesi 11/18/2020 geldi
pc ilk açıldığında gene aynısını yapıyor ama devre dışı bırakıp açtıktan sonra çıkmıyor formattan sonra böyle oldusorun cozuldumu
win kac kurdun hangi siteden aldin iso yupc ilk açıldığında gene aynısını yapıyor ama devre dışı bırakıp açtıktan sonra çıkmıyor formattan sonra böyle oldu
https://www.amd.com/en/support/apu/...processors-radeon-vega-graphics/amd-ryzen-5-1 indirdim win10 64win kac kurdun hangi siteden aldin iso yu
güncelleme gelmiştir hocamİyi günler Arkadaşlar bilgisayarda düzenleme yaparken. Görüntü Bağlaştırıcısına girdiğimde İşlemcimde Ünlem İşareti gördüm bunun sebebi nedir acaba.
(AMD Radeon(TM) RX Vega 11 Graphics) Model bu
yeniden temiz format atmaniz daha iyi olcaktir porgramla lisanslama yapmayin cmd uzerinden kodlayarak lisanslama yapin