Soğutucu Ve ya rgb kontrolü için olmalı
Soğutucun rgb kablosu.Ryzen 7 2700x
evet mevcut kontrolcüye gerek yok mu o zaman hepsi aura ile kontrol edilebilecek miSoğutcunun Rgb kontrol kablosu soğutucuda yeri olması var
Kontrolcüye gerek yok o zamanSoğutucun rgb kablosu.
Anakartında rgb portu yoksa diye onu koymuşlarRyzen 7 2700x
R
Anakartında rgb portu yoksa diye onu koymuşlar
varsa sorun yok
onlar kasanın fanlarına bağlı tamamdır o zaman kontrolcüye gerek yok çok teşekkürlerR
Anakartında rgb portu yoksa diye onu koymuşlar
varsa sorun yok
Eğer Aura Sync kullanacaksanız içinden bir kablo daha çıkıyor olması lazım onu Rgb girişine takacaksınızevet mevcut kontrolcüye gerek yok mu o zaman hepsi aura ile kontrol edilebilecek mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kontrolcüye gerek yok o zaman
Bağladım hocam Asus aura da gözükmedi ancak USB olarak PC de göründü ben de AMD Ryzen Master indiriyorum şu an deneyip göreceğiz o bağladımda tek tek tuşla basıyorsun denedim inşallah böyle olurSoğutucunun fan kablosunu CPU FAN yazan kısma montaj edin.
Sonra soğutucunun içinde RGB aydınlatması için 2 adet kablo çıkacaktır.Bunların birisi anakartınız destekliyorsa RGB port olan yere eğer desteklemiyorsa öbür çıkan kabloyu USB port kısmına takıcaksınız.
Yani Anakartında RGB girişi varsa RGB kabloyu bağla Yoksa Bu resimdeki kabloyu Anakartın herhangi bir usb portuna bağla
İkisini birden değil.
o giriş kasanın 3 rgb fanında ve dolu bu usb kablosunu taktım ve cihazlarımda işlemcim gözüktü işlemcinin driverını yükleyeceğim o zaman görür diye düşünüyorumEğer Aura Sync kullanacaksanız içinden bir kablo daha çıkıyor olması lazım onu Rgb girişine takacaksınız