fikrimce değer yanına da kasan ney bilmiyorum ama ucuzundan darkfreezer x123 alabilirsin.geliştirmeye değecek bir işlemcimi yanında kule tipide alıcam
2 lira güzel fiyat sen almıyorsan ben alabilirimelimde ryzen 5 3500x var ve arkadaşım yeni bilgisayar aldığı için ryzen 5 5600ünü bana 2000e veriyor almalımıyım anakartım msi b450a pro max
performans farkı olur mu okadarfikrimce değer yanına da kasan ney bilmiyorum ama ucuzundan darkfreezer x123 alabilirsin.
bana özel o fiyat çekti yoksa kendide 3ten aşşağı vermez2 lira güzel fiyat sen almıyorsan ben alabilirim
3500xi satarsın 1500e 500 lira için çok iyi upgradeperformans farkı olur mu okadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana özel o fiyat çekti yoksa kendide 3ten aşşağı vermez
çok büyük bir fps farkı olmaz zaten daha yeni bir işlemciye geçiyorsun ölü yatırım değil yanifps farkı ne olur sizce şuan stabil oynaıdklarım fortnite-valorant-gta arada son of the forest
Kesinlikle olur alperformans farkı olur mu okadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana özel o fiyat çekti yoksa kendide 3ten aşşağı vermez
Fiyat mükemmel kesinlikle almalısın en fazla alıp satarsın hatta alıcı lazımsa burdayızelimde ryzen 5 3500x var ve arkadaşım yeni bilgisayar aldığı için ryzen 5 5600ünü bana 2000e veriyor almalımıyım anakartım msi b450a pro max
Fiyat mükemmel kesinlikle almalısın en fazla alıp satarsın hatta alıcı lazımsa burdayız
Kesinlikle olur al
sıvı Soğutma falan gerekirmi bildiğim kadarıyla fazla ısınan bir işlemci yada önerdiğiniz bir kule tipi vesayre varmıdır hocamçok büyük bir fps farkı olmaz zaten daha yeni bir işlemciye geçiyorsun ölü yatırım değil yani