Alıntıyı görüntüle
Metal yüzeyi buraya gelecek şekilde koy diğerini de üste geçir kutunun çevresinede balonlu poşet sar
metal yüzeyi o havuz gibi yere gelecek bittiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleMerhaba işlemcimi satıyorum
Sistemi hazır aldım işlemci kutusu böyle gelmişti bu işlemciyi sorunsuz bir şekilde karşı tarafa iletmek için nasıl paketlemem gerekiyor
Dostum sorun şu bu işlemciyi korgoyla yollayacağım şuan içinde bulunduğu şeyde sağa sola sallanıyor ve baya bir boşlukta varBastırmadan kendi kendine içinde kaldıysa sorun yok bastırırsan pinlerden herhangi birisi bile ezilip kopsa o işlemci çöp olur some am4 problems
Bir şeyi değiştiriyor mu o kabın tersi düzü yoktaaltın uçlar aşağı bakacak
Boşluksuz olmalı ve kargoya vermeden gidip balonlu poşet alıp sarman lazımDostum sorun şu bu işlemciyi korgoyla yollayacağım şuan içinde bulunduğu şeyde sağa sola sallanıyor ve baya bir boşlukta var
bir şey diyeceğim ister aşağı ister yukarı baksın böyle bir kargolama olmaz o pinler yamulur orjinal kutusu yok mu?Bir şeyi değiştiriyor mu o kabın tersi düzü yokta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boşluksuz olmalı ve kargoya vermeden gidip balonlu poşet alıp sarman lazım
Aldığı yerden böyle geldiyse sorun en başında var zaten benim işlemci yüzük kutusunda gelmişti incehesaptanbir şey diyeceğim ister aşağı ister yukarı baksın böyle bir kargolama olmaz o pinler yamulur orjinal kutusu yok mu?
İtopya hazır sitemiAldığı yerden böyle geldiyse sorun en başında var zaten benim işlemci yüzük kutusunda gelmişti incehesaptan![]()
Aldığı yerden böyle geldiyse sorun en başında var zaten benim işlemci yüzük kutusunda gelmişti incehesaptan![]()
normalde öyle olması gerekAldığı yerden böyle geldiyse sorun en başında var zaten benim işlemci yüzük kutusunda gelmişti incehesaptan![]()