İşlemcimi kutuya nasıl koymam gerek

avrie

80+
Reaksiyon skoru
14
91FD5C8B-03E3-473B-A113-375E544FF4E7.webp
IMG_5309.webp
Merhaba işlemcimi satıyorum
Sistemi hazır aldım işlemci kutusu böyle gelmişti bu işlemciyi sorunsuz bir şekilde karşı tarafa iletmek için nasıl paketlemem gerekiyor

Ekler

• IMG_EE66075E-B9D0-4E75-ABB5-BF908EDAE81C.webp
    IMG_EE66075E-B9D0-4E75-ABB5-BF908EDAE81C.webp
    1.1 MB · Hit: 19
1771446642965.webp

Metal yüzeyi buraya gelecek şekilde koy diğerini de üste geçir kutunun çevresinede balonlu poşet sar

Bastırmadan kendi kendine içinde kaldıysa sorun yok bastırırsan pinlerden herhangi birisi bile ezilip kopsa o işlemci çöp olur some am4 problems

altın uçlar aşağı bakacak

Bastırmadan kendi kendine içinde kaldıysa sorun yok bastırırsan pinlerden herhangi birisi bile ezilip kopsa o işlemci çöp olur some am4 problems
Dostum sorun şu bu işlemciyi korgoyla yollayacağım şuan içinde bulunduğu şeyde sağa sola sallanıyor ve baya bir boşlukta var

altın uçlar aşağı bakacak
Bir şeyi değiştiriyor mu o kabın tersi düzü yokta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sorun şu bu işlemciyi korgoyla yollayacağım şuan içinde bulunduğu şeyde sağa sola sallanıyor ve baya bir boşlukta var
Boşluksuz olmalı ve kargoya vermeden gidip balonlu poşet alıp sarman lazım

Kısaca işlemci içinde dans ediyor

bir şey diyeceğim ister aşağı ister yukarı baksın böyle bir kargolama olmaz o pinler yamulur orjinal kutusu yok mu?

bir şey diyeceğim ister aşağı ister yukarı baksın böyle bir kargolama olmaz o pinler yamulur orjinal kutusu yok mu?
Aldığı yerden böyle geldiyse sorun en başında var zaten benim işlemci yüzük kutusunda gelmişti incehesaptan :D

Aldığı yerden böyle geldiyse sorun en başında var zaten benim işlemci yüzük kutusunda gelmişti incehesaptan :D
İtopya hazır sitemi
Montajlı gelmişti

image.webp

Böyle bir şey işe yarar mı

normalde öyle olması gerek
bir sünger ve alüminyum folyo al süngeri en alta alüminyum folyoyuda üzerine koy yırtılmamasına dikkat et öyle kapat ne pinler yamulur ne de statik elektrik birikir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,116
Üyeler
189,039
Son üye
Mehmet taş
Geri