Neler Yeni

Işlemcimi nereden satabilirim

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,891
İsim
Emre Zengin
Valo da bazen Road96 da takılma oluyor. Blazing Sails oynarken full takılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bios güncel daha 3 hafta önce aldım pcyi ramler prfile 1 de xmp açık. core performance boost ne oldugunu bilmiyorum. re size barında aynı şekilde. bi araştırayım teşekkür ederim. anlamadım başka donanımlarda mı sıkntı var deli oluyorum ya
BIOS ayarlarını sıfırla bakalım. Hiçbir ayarı aktif etmeden kaydedip çık. Ondan sonra sistem de değişiklik olup olmayacağına bak bakalım.
Eğer gene sorun devam ederse bu dediğim şekilde ekran kartı sürücüsünü kaldırıp kur:
1) Öncelikle ekran kartı sürücünüzü (https://www.nvidia.com/en-us/drivers/details/235806/) ve DDU'yu (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) indirin.
2) İnternet bağlantını kesin. Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.) Şimdi DDU'u açın ilk gelen ekranı kapatın ve ekran kartı sürücünüzü seçin. Seçtikten sonra sol üstte Temizledikten sonra yeniden başlat (Tavsiye Edilen) seçeneğini göreceksin ona bas ve sürücüyü kaldırın. Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak.
3) Masaüstü geldiğinde indirmiş olduğunuz ekran kartı sürücünüzü kurabilirsiniz. Kurduktan sonra internetinizi bağlayın ve sisteminizi yeniden başlatın.

Efe18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efekan Öztürk
BIOS ayarlarını sıfırla bakalım. Hiçbir ayarı aktif etmeden kaydedip çık. Ondan sonra sistem de değişiklik olup olmayacağına bak bakalım.
Eğer gene sorun devam ederse bu dediğim şekilde ekran kartı sürücüsünü kaldırıp kur:
1) Öncelikle ekran kartı sürücünüzü (https://www.nvidia.com/en-us/drivers/details/235806/) ve DDU'yu (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) indirin.
2) İnternet bağlantını kesin. Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.) Şimdi DDU'u açın ilk gelen ekranı kapatın ve ekran kartı sürücünüzü seçin. Seçtikten sonra sol üstte Temizledikten sonra yeniden başlat (Tavsiye Edilen) seçeneğini göreceksin ona bas ve sürücüyü kaldırın. Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak.
3) Masaüstü geldiğinde indirmiş olduğunuz ekran kartı sürücünüzü kurabilirsiniz. Kurduktan sonra internetinizi bağlayın ve sisteminizi yeniden başlatın.
abim cok sagolasın yardımın için fakat ben bunu yaparsam bilgisayarı komple kaybederim çok teşekkür ederim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,891
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,891
İsim
Emre Zengin
onu yaptım tek değişiklik rami profile 1 e almammış düzelmedi bir şey diğerlerini yapacagım da biraz korkuyorum
RAM'ler anakartta A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olarak takılı di mi?

onu yaptım tek değişiklik rami profile 1 e almammış düzelmedi bir şey diğerlerini yapacagım da biraz korkuyorum
Alt tarafı ekran kartı sürücüsünü kaldıracaksın. O da 5 dakikalık iş.

Efe18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efekan Öztürk
RAM'ler anakartta A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olarak takılı di mi?

Alt tarafı ekran kartı sürücüsünü kaldıracaksın. O da 5 dakikalık iş.
evet 2. de ve 4. de takılılar.

tamam hocam yapaccağım bir sıkıntısı olmaz dewğil mi?

Efe18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efekan Öztürk

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,020
İsim
.
Hocam bu DDU nedir? Ben hiç böyle bir şey kurmadım kurmam gerekli mi @Emre Zengin

aklıma gelen son şey bu
nnmm.PNG
vardım.

Bence sende ne dediğini bilmiyorsun

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam bu DDU nedir? Ben hiç böyle bir şey kurmadım kurmam gerekli mi @Emre Zengin

aklıma gelen son şey bu
Dostum Youtube'a gir, oraya yaz ddu ile ekran kartı driverı silme diyerekten. Videoyu izleye izleye yaparsın. Bir sıkıntı olmaz. Videoyu telefondan aç ki pratik olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,194
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom