hocam ilk aldıgımda devour da falan takılma yoktu sonradan oldu galiba az önce devour girdim yine FPS 1 e düşüyor en başta oynadıgımda yoktu Boyle bir şeyramleri ve ssd yi test edebilir misin? ssd yi test etmek çok basit, crystal disk mark ile hız tesi yap ve crystal disk info ile sağlığına bir bak, eğer her şey yolunda ise ssd sağlamdır. ondan sonra ram nasıl test edilir videolarına bakabilirsin, genelde memtest kullanılır... orda da problem yoksa ya oyun kopyası sorunlu ya da yazılımsal başka bir eksik var.
dediğiniz testleri yapıp sonuçlarını sizle paylaşacağımhocam ilk aldıgımda devour da falan takılma yoktu sonradan oldu galiba az önce devour girdim yine FPS 1 e düşüyor en başta oynadıgımda yoktu Boyle bir şey
O zaman yazılımsaldır. Şunu da yazayım ben oyunları pek bilmem, oyun oynamam. ama sen yine de test et donanımı.hocam ilk aldıgımda devour da falan takılma yoktu sonradan oldu galiba az önce devour girdim yine FPS 1 e düşüyor en başta oynadıgımda yoktu Boyle bir şey
tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim. peki yazılımsal ise nasıl düzeltebilirimO zaman yazılımsaldır. Şunu da yazayım ben oyunları pek bilmem, oyun oynamam. ama sen yine de test et donanımı.
işlemcin 85 derece üzerine çıkıyormu?tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim. peki yazılımsal ise nasıl düzeltebilirim
aslında 85 derece üzeri drop yersinde bence sorun pek onda değil gibivalorantta 80 derecelerde takıkıyorum 82 falam
iki haftadır sorunu arıyorum yok bulamadım ya virüsten şüphelendim Kaspersky tam tarama yaptım yok virüs de anlamadım çıldıracagımaslında 85 derece üzeri drop yersinde bence sorun pek onda değil gibi
O zaman yazılımsaldır. Şunu da yazayım ben oyunları pek bilmem, oyun oynamam. ama sen yine de test et donanımı.
her sey icin tesekkurler hocamram ve hdd iyi. Ben çekiliyorum çünkü oyun oynamadığımdan daha fazla yardımcı olmak isterdim ama yanlış bi şey yazmak istemem.
yardım dokunursa çok makbule geçer ya çok mağdurum @Emre ZenginEmre hocamızı etiketliyelim belki yardımı dokunur @Emre Zengin