OC Doğru yapıldığı taktirde parçaların ömrünü kısaltacak bir şey değil o işlemciye overclock yapmak için gerçekten kaliteli bir soğutucuya ihtiyacın var yoksa bir klorifer edinmiş olursun
anakartınız nedirvarThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
anakartınız nedir
Bios a girip XMP Profili aktif edin ramleriniz olması gerektiği değere çıkacaktırMSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam ryzen 5 7500f 4800mhz destekliyor stock ben expo yu açınca pc açılmıyor reboot atıyor kendineBios a girip XMP Profili aktif edin ramleriniz olması gerektiği değere çıkacaktır
Hocam expo değilde xmp profilini kullanıp deneyinhocam ryzen 5 7500f 4800mhz destekliyor stock ben expo yu açınca pc açılmıyor reboot atıyor kendine
xmp de denedim olmuyo.Hocam expo değilde xmp profilini kullanıp deneyin
bir hata veya herhangi bir şey veriyormu yoksa doğrudan sürekli yeniden mi başlıyorxmp de denedim olmuyo.
cpuyu oc lamam lazım cpu hızı yavaş kalıyo ramlere görehocam rami oc yapıyorsunuz dimi işlemciyi değil başlıkla konu farklı onun için sordum ve ona göre cevap veiriyim
anakartta ram hata ışığı yanıp 4800mhzde kendini yeniden başlatıyo bios pili sıfırlaması yapıncabir hata veya herhangi bir şey veriyormu yoksa doğrudan sürekli yeniden mi başlıyor