Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemcimin 90 Derece Olması Normal midir?

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam bu anti excalibur özelliği nerden geliyor insanlara şuana kadar ısı dışında bir problemde yaşamadım ama kullandınızmı daha önce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha çok yeni aldım ama gerek varsa yaparım.
Kardeşim bu forumda çok bilgisiz ***** saptal kişi varki g770 bozuk alınmaz laptop yanar diyorlardı ben herşeyi ile kanıtladım forumda bir daha casper alakalı bir şey yazmadılar ama çok sayıları bitiremiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Metehan Akdeniz
"zaten excalibur" ne demek ? Ne alaka boş boş cümleler.
Bende bunu anlayamadım hocam bu anti excalibur muhabbeti neden bu kadar var anlayamadım kullananlar çoğunlukta memmun ama bir antilik var nedense..

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Metehan Akdeniz
hocam ısınan ama uzun ömürlü olanla bir problemim yok msi laptoplar öyle mesela ben şansa çok iyi laptop buldum ki 65-80 arası çalışıyor. ama excalibur ikisi de değil. ısınmayan model var ama bulmak zor. fan temizliği ve macun değiştirin.
Teşekkürler hocam yapacağım bunları hepsi aklımda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bu forumda çok bilgisiz ***** saptal kişi varki g770 bozuk alınmaz laptop yanar diyorlardı ben herşeyi ile kanıtladım forumda bir daha casper alakalı bir şey yazmadılar ama çok sayıları bitiremiyorum.
1 haftadır felan gayet memmunum hocam sanırım soğutucu almamam benim hatamdı laptop bu arada gayet iyi alacak olan varsa sağlam bir soğutucu ile alsın f/p olarak bal gibi akıp gidiyor..

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Laptop için turbo modda normal gücünüz var ise bir soğutucu alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Metehan Akdeniz

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar konuyu uzatmadan sorumu soracağım İnternet Cafe Simulator 1920x1080 Çözünürlükte Ultra Ayarlarda oynuyorum ayrıca gta 5 indirmeside yapıyordum işlemcim 80 - 90 derece arasında gidip geliyor acaba normalmidir bu
Sistem Özelliklerim ;
GTX 1650Tİ
Kingston 16GB Ram 3200Mhz
İntel İ5 10300H 10.Nesil İşlemci 2.50 Temel hız 4.50 Turbo
Casper Excalibur.
Bi Arkadaşım Alienware Laptopu İle 90 Derece Oyun Oynuyor Ona Bakarsak Laptop İçin Normal Bir Değer Gibi Ama Zarar Vermemesi İçin 70 Falan Olmalı Bi Soğutucu Alsan Daha Uzun Ömürlü Olur Laptopun

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Metehan Akdeniz
Bi Arkadaşım Alienware Laptopu İle 90 Derece Oyun Oynuyor Ona Bakarsak Laptop İçin Normal Bir Değer Gibi Ama Zarar Vermemesi İçin 70 Falan Olmalı Bi Soğutucu Alsan Daha Uzun Ömürlü Olur Laptopun
Bununla ilgili daha öncede bir çok sizin dediğinizi doğrulayan cümle duydum hem kişilerden hemde firmalardan normal değerler ama evet alacağım sırf normal diyede ömrünü kısaltmaya gerek yok teşekkürler :)

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Bununla ilgili daha öncede bir çok sizin dediğinizi doğrulayan cümle duydum hem kişilerden hemde firmalardan normal değerler ama evet alacağım sırf normal diyede ömrünü kısaltmaya gerek yok teşekkürler :)
Hocam Yanlış Anlamadıysam Daha İlk Konunuzda Bizden Bilgili Çıktınız 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Metehan Akdeniz
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
laptopa normal