knk ıhtıyaç olduğunda o artıyo zatenMerhabalar, ben bu işlemcinin GHz'ini nasıl yükseltebilirim ya da doğru GHz ne yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gözüme nedense düşük geldi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
laptop link atMerhabalar, ben bu işlemcinin GHz'ini nasıl yükseltebilirim ya da doğru GHz ne yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gözüme nedense düşük geldi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kendin yapman lazım otomatik olmuyorknk ıhtıyaç olduğunda o artıyo zaten
ben hıç bışey yapmadım artıyo şuanlaptop link at
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendin yapman lazım otomatik olmuyor
kendi artar nasıl artmıyo oyuna girdigi zaman işlem yaptıgı zaman artarlaptop link at
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendin yapman lazım otomatik olmuyor
muhtelemen ben yanlış anlattımkendi artar nasıl artmıyo oyuna girdigi zaman işlem yaptıgı zaman artar
nihai sanırım windows 10da kaldı ve turboyla eşdeğerdir diye düşünüyorum turbo yapıyorum o zamanGüç planıyla alakalıdır. Dengeli yaptıysan sadece aşırı yüklemelerde Ghz artar. Yüksek performans veya Nihai de açık bırakırsan Ghz her zaman yüksek kalır. Oyuna girmeden önce bu planı açık tutabilirsin
Ayrıca Anakartta işlemci ghz kilidini açtıran bir özellik var ama şimdilik benim dediğimi yap
Windows 11 dede aktif edebilirsin, Turboyu hiç duymadımnihai sanırım windows 10da kaldı ve turboyla eşdeğerdir diye düşünüyorum turbo yapıyorum o zaman