Yardım İşlemcimin GHZ'si çok yavaş çalışıyor

Reaksiyon skoru
88
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. İşlemcim daima 1 ghz'nin altında çalışıyor 1.5 olduğunu görmedim. Önceki gece kapatırken hiç bir sorun yaşamadım normal bir şekilde oyun oynayıp kapadım. İşten gelip açtığımda PC çok yavaştı oyunlara girerken hep hata veriyordu. Bir şey mi oldu diye bakarken işlemcinin olduğu yerin üstüne elimle deydiğimde çok sıcak olduğunu gördüm el değilmiyordu. Sonra termal macununu değiştirdim. Geri açtığımda çok yavaş çalışıyordu. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. İşlemcim daima 1 ghz'nin altında çalışıyor 1.5 olduğunu görmedim. Önceki gece kapatırken hiç bir sorun yaşamadım normal bir şekilde oyun oynayıp kapadım. İşten gelip açtığımda PC çok yavaştı oyunlara girerken hep hata veriyordu. Bir şey mi oldu diye bakarken işlemcinin olduğu yerin üstüne elimle deydiğimde çok sıcak olduğunu gördüm el değilmiyordu. Sonra termal macununu değiştirdim. Geri açtığımda çok yavaş çalışıyordu. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.
Msi afterburber ile sıcaklıklar bakabilir misin?

Msi afterburber ile sıcaklıklar bakabilir misin?
Hocam sıcaklıkla alakası yok ilk başta vardı fakat macunu değiştirdikten sonra ilk açılışta bile (işlemcinin soğuk olduğuna eminim) aynı yavaşlık oluyor. Yavaş bir laptop kullandım aynı şekilde yavaş çalışıyor.

Hocam sıcaklıkla alakası yok ilk başta vardı fakat macunu değiştirdikten sonra ilk açılışta bile (işlemcinin soğuk olduğuna eminim) aynı yavaşlık oluyor. Yavaş bir laptop kullandım aynı şekilde yavaş çalışıyor.
Yavaş açılması depolama birimiyle alakalı işlemcinin iyi olması açılma hızına etkisi azdır Siz gene de sıcaklıklara bir bakın.

Oyuna giremiyorum ki daha ilk defa başıma geldi dediğim gibi dün bir sorun yoktu bugün bi yavaş falan diye içinde acaba annem temizlerken etrafı kablo mablo mu çıktı içinden diye kabloları iterken çok ısındığını farkettim elimi deydiğim gibi geri çektim ciddi bir sıcak vardı elimi deyemedim sonra ne olur ne olmaz diye pcyi hemen kapattım hocam lehimler erimesin diye. Zaten 1 yıldır macun değiştirmiyordum değiştirdim. Böyle oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım edin lütfen

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn