Neler Yeni

Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
Merhaba işlemciyi doğru yönlerde taktım fakat bi dalgınlıkla işlemciyi takmadan önce açmamız gereken kürdan gibi yeri açmamışım o şekilde üstüne koydum hiç bastırmadım hemen farkettim geri çıkardım ve sonrasında takmaya çalıştığımda tam oturmadı arka tarafı yukarıda kaldı bunu nerde tamir ettirebilirim izmir içinde? yada tamir ettirebilirmiyim çok bir yamuklukta yok çok az bir eğildi bir kaç kişiye sordum bilgisayarcı tamir olur büyük ihtimalle dedi

1681829524058.png

Yamukluk şu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kürdanla vs yapanlar var Allah'tan etmişsin kurmamışsın.

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kürdanla vs yapanlar var Allah'tan etmişsin kurmamışsın.
Kendimdende korkuyorum yapamam diye yeni aldım işlemciyide diğer bilgisayara bi bilgisayarcıda bulamadım ona yaptırayım kesin sonuç almak istiyorum.Şuanlık kendim bulaşmak istemiyorum bakalım.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Merhaba işlemciyi doğru yönlerde taktım fakat bi dalgınlıkla işlemciyi takmadan önce açmamız gereken kürdan gibi yeri açmamışım o şekilde üstüne koydum hiç bastırmadım hemen farkettim geri çıkardım ve sonrasında takmaya çalıştığımda tam oturmadı arka tarafı yukarıda kaldı bunu nerde tamir ettirebilirim izmir içinde? yada tamir ettirebilirmiyim çok bir yamuklukta yok çok az bir eğildi bir kaç kişiye sordum bilgisayarcı tamir olur büyük ihtimalle dedi

Alıntıyı görüntüle
Yamukluk şu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.
Tamir olur diye düşünüyorum çok az yamukluk var sadece bastırıp kırsaydın o zaman kötü olurdu işte
dikkatli olman iyi olmuş

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamir olur diye düşünüyorum çok az yamukluk var sadece bastırıp kırsaydın o zaman kötü olurdu işte
dikkatli olman iyi olmuş
2 Saat yoldan aldım getirdim bi dalgınlıkla işte kaldırmayıda unuttum direkt kasaya takmaya çalıştım oturmadı gibi oldu bi baktım açmamışım kilidi hemen çıkardım işlemciyi öyle taktım tak diye oturdu fakat mesela solundan elleyince diğer tarafı çok çok çok az havaya kalkıyordu yani orası tam oturmuyordu şuan geri kutuladım bekletiyorum.Tamir ettirecek yeride inşallah bulurum bir bilgisayarcı mikroskopu olan biri baksın dedi kırılmış mı kökü kırılmamış mı diye

TahinPekmez

80+ Silver
Cımbız la duzeltiver

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,991
İsim
yusuf ecer
İstanbuldaysan irtibat no verebilirim, geçen hafta arkadaşım yaptırmıştı 6-7pini kırık işlemcisini

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,420
İsim
Hacı
Uçlu kalem ucu ile düzeltebilirsiniz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,174
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yapması zor bir şey değil, senin pinler az yamulmuş çok zor bir iş değil, tırnağımla bile düzeltirim o derece. Telefon tamircilerine götür 2dk da yaparlar. %30`u patates olmuş R3 1200 işlemciyi dümdüz ettim ve sadece paket teli kullandım.

Son düzenleme:

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Eski pc'imde aynısını banada olmuştu benimki daha beterdi kürdan ve toplu iğneyle tek tek düzeltmiştim ben çok az bir güç uygula düzeliyor direkt yaparsın

Top Bottom