Yardım İşlemcimin Pini Yamuldu

Yunus035

80+
Reaksiyon skoru
44
Merhaba işlemciyi doğru yönlerde taktım fakat bi dalgınlıkla işlemciyi takmadan önce açmamız gereken kürdan gibi yeri açmamışım o şekilde üstüne koydum hiç bastırmadım hemen farkettim geri çıkardım ve sonrasında takmaya çalıştığımda tam oturmadı arka tarafı yukarıda kaldı bunu nerde tamir ettirebilirim izmir içinde? yada tamir ettirebilirmiyim çok bir yamuklukta yok çok az bir eğildi bir kaç kişiye sordum bilgisayarcı tamir olur büyük ihtimalle dedi

1681829524058.png

Yamukluk şu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

Kürdanla vs yapanlar var Allah'tan etmişsin kurmamışsın.

Merhaba işlemciyi doğru yönlerde taktım fakat bi dalgınlıkla işlemciyi takmadan önce açmamız gereken kürdan gibi yeri açmamışım o şekilde üstüne koydum hiç bastırmadım hemen farkettim geri çıkardım ve sonrasında takmaya çalıştığımda tam oturmadı arka tarafı yukarıda kaldı bunu nerde tamir ettirebilirim izmir içinde? yada tamir ettirebilirmiyim çok bir yamuklukta yok çok az bir eğildi bir kaç kişiye sordum bilgisayarcı tamir olur büyük ihtimalle dedi

Alıntıyı görüntüle
Yamukluk şu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.
Tamir olur diye düşünüyorum çok az yamukluk var sadece bastırıp kırsaydın o zaman kötü olurdu işte
dikkatli olman iyi olmuş

Tamir olur diye düşünüyorum çok az yamukluk var sadece bastırıp kırsaydın o zaman kötü olurdu işte
dikkatli olman iyi olmuş
2 Saat yoldan aldım getirdim bi dalgınlıkla işte kaldırmayıda unuttum direkt kasaya takmaya çalıştım oturmadı gibi oldu bi baktım açmamışım kilidi hemen çıkardım işlemciyi öyle taktım tak diye oturdu fakat mesela solundan elleyince diğer tarafı çok çok çok az havaya kalkıyordu yani orası tam oturmuyordu şuan geri kutuladım bekletiyorum.Tamir ettirecek yeride inşallah bulurum bir bilgisayarcı mikroskopu olan biri baksın dedi kırılmış mı kökü kırılmamış mı diye

Cımbız la duzeltiver

İstanbuldaysan irtibat no verebilirim, geçen hafta arkadaşım yaptırmıştı 6-7pini kırık işlemcisini

Uçlu kalem ucu ile düzeltebilirsiniz.

Yapması zor bir şey değil, senin pinler az yamulmuş çok zor bir iş değil, tırnağımla bile düzeltirim o derece. Telefon tamircilerine götür 2dk da yaparlar. %30`u patates olmuş R3 1200 işlemciyi dümdüz ettim ve sadece paket teli kullandım.

Son düzenleme:
Eski pc'imde aynısını banada olmuştu benimki daha beterdi kürdan ve toplu iğneyle tek tek düzeltmiştim ben çok az bir güç uygula düzeliyor direkt yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,696
Üyeler
175,096
Son üye
tahagurdi
Geri