- Reaksiyon skoru
- 753
Fan değil bakır yuzeyde işlemciye temas eden yerdekiEvet çıkarttım bu fanların hepsi o yüzdn mi içeri üflüyor kasayla birlikte geldi
Fan değil bakır yuzeyde işlemciye temas eden yerdekiEvet çıkarttım bu fanların hepsi o yüzdn mi içeri üflüyor kasayla birlikte geldi
onlar içeri üflerKasayla gelen fanlar
Sıvı soğutucunun etiketini çıkarmamis olabilironlar içeri üfler
Eyvah o zaman fan alıp takmam lazım değil mi hocam çünkü harbi ters çevirdim kibrit tuttum gene içeri çekti havayı f/p fan önerin varmıdıronlar içeri üfler
Evet çıkarttımFan değil bakır yuzeyde işlemciye temas eden yerdeki
çıkarttımSıvı soğutucunun etiketini çıkarmamis olabilir
7 adet fan içeri üflüyor 4 adet sıvı sogutcu fanı dışarı atıyor fanı ters çevirdim lakin gene içeri üflüyor dışarı atmıyorkasada dısarı üflüyen fan mı yok bu sonuçlar ne?
3 adet sıvı sogutucu fanı olucak pardonEvet çıkarttım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çıkarttım
7 adet fan içeri üflüyor 4 adet sıvı sogutcu fanı dışarı atıyor fanı ters çevirdim lakin gene içeri üflüyor dışarı atmıyor
termal macunu esit yaydın eminsin dimi (assalamak i.in sormuyorum olabilir böyle seyler) macunuda bi yenileme dene dısarı veren fanın yoksa fan alEvet çıkarttım
çıkarttım
evet güzelce yaydım ondan eminim.fan önerebilirmisin bütçem 1500 2000termal macunu esit yaydın eminsin dimi (assalamak i.in sormuyorum olabilir böyle seyler) macunuda bi yenileme dene dısarı veren fanın yoksa fan al
türkiyede çok yok sanırsam doğrumudurnoctua adam üzgün 12cm noctuaların stoğu yokarctic 12p öneririm.
bide bu kasanın fanları gerçekten kötüymüş çok az işlevini yerine getiriyor çok pişmanım ..türkiyede çok yok sanırsam doğrumudur
ne kadara almıştınız ve ne zaman aldınızbide bu kasanın fanları gerçekten kötüymüş çok az işlevini yerine getiriyor çok pişmanım ..